Μετά την περιπέτεια που πέρασε η χώρα αλλά και ολόκληρος ο πλανήτης, η Άννα Ρεζάν αποφασίζει να μας ξαναθυμίσει την ομορφιά της ζωής απαντώντας πως …«Κάποιος Γιορτάζει».

Σε ένα φόρο τιμής στα 70’s, η Άννα τραγουδάει μαζί με την Barbara Sassari ένα εμβληματικό τραγούδι του νέου κύματος, με σεβασμό στην αρχική εκτέλεση, αποσκοπώντας να μοιραστεί με την millennial γενιά της αυτό που η ίδια θεωρεί το πιο ‘ανεβαστικό’ τραγούδι εκείνης της δεκαετίας, ώστε να θυμηθούν οι παλιοί και να μάθουν οι καινούργιοι. Το «Κάποιος Γιορτάζει» είναι μάλιστα η πρώτη κυκλοφορία της Άννας, μετά τη συνεργασία της με τον Μίκη Θεοδωράκη.

Το βίντεο κλιπ σκηνοθετήθηκε με ελάχιστα μέσα εν μέσω της πανδημίας, με ασφάλεια και με όλες τις απαραίτητες προφυλάξεις, χωρίς κινηματογραφικό crew. Πρόκειται επίσης για την πρώτη σκηνοθετική απόπειρα της Άννας σε βίντεο κλιπ, μετά το διεθνούς παραγωγής ιστορικό ντοκιμαντέρ “My People”.

Στο κλιπ έχουμε guest εμφάνιση από τον διεθνούς φήμης ηθοποιό και μουσικό Άρη Athan Παπαδημητρίου, καθώς και από τον Christian Kissas, drummer της Άννας, μοντέλο με διεθνή καριέρα και martial artist του Hollywood.

Στο βιντεοκλίπ συμμετέχουν ακόμα η Danielah Vazileva καθώς και ο Μανώλης Παπαμιχαήλ.

Αξιοσημείωτο είναι πως τα κουστούμια επιμελήθηκε η βραβευμένη από την Ευρωπαϊκή Ακαδημία Κινηματογράφου Bianca Nikolarizi, ενώ το φτιαγμένο από ζάρια κομπολόι το οποίο κρατάει ο Μανώλης σε μια σκηνή του βίντεο κλιπ, είναι δώρο του αείμνηστου Φαίδων Παπαμιχαήλ Sr στο γιο του Phedon Papamichael Jr.

«Κάποιος Γιορτάζει»
Διασκευή: Billy Nikolopoulos, Anna Rezan

Μουσική: Γιάννης Αργύρης
Στίχοι: Σπύρος Παππάς

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here