7/10/2013
www.musiccorner.gr

Η Antelma Music μετρά δύο χρόνια ζωής. Είναι μια εταιρεία για τη μουσική, διαφορετική από όλες τις άλλες. Η Antelma Music είναι μια κολεκτίβα που αγκαλιάζει τους καλλιτέχνες και το κοινό σαν οικογένεια.

Εμπνευστής και δημιουργός της, ο Στάθης Δρογώσης. Ολα ξεκίνησαν από την προσωπική ανάγκη του ίδιου, μετά από έντεκα χρόνια στη δισκογραφία να έχει την αποκλειστική καλλιτεχνική ευθύνη για τους δίσκους του. Ετσι, το 2010 η «Ομορφη Ζωή» εγκαινιάζει την Antelma Music. Ηταν η αρχή για το προσωπικό όραμα του Στάθη Δρογώση που άρχισε από τότε να πραγματοποιείται.

Δεύτερο άλμπουμ στην Antelma Music, το In colors των «χατζιδακικών» Minor Project. Ακολούθησαν οι ανατρεπτικές Αγριες Φράουλες με το άλμπουμ «ΑΘΗΝΑΓΟΡΑΣ PLAZA» και οι RadioSol με την πρώτη δισκογραφική δουλειά τους “RadioSol”. Στο μουσικό τρένο της Antelma Music επιβιβάστηκε και η Ζαχαρούλα με τις δικές της θεατρικές μελωδίες.

antelma_banner_2013_10_001

Η δραστηριότητα της Antelma Music δε σταματάει εδώ. Νέοι καλλιτέχνες προστίθενται στο μουσικό της ταξίδι

Πρώτος, ο νεαρός Δημήτρης Μπαλογιάννης με το ντεμπούτο άλμπουμ του «8». Ακολουθεί ο Ηλίας Βαμβακούσης με τον πρώτο προσωπικό του δίσκο «Κάποια μέρα» και η Joanna Drigo με το άλμπουμ «Ζυγός στην καρδιά». Μαζί τους κάποιοι εκλεκτοί συνοδοιπόροι σε αυτήν τη δημιουργική διαδρομή της Antelma Music. Ο Μανώλης Φάμελλος με τον δίσκο «Τι υπάρχει πιο πέρα», η Μπάντα του Πάνω Ορόφου (TheUpStairsBand) μαζί με την Ανθή Κύρκου (Anthie) και το τρίτο βιβλίο του Ελ Ρόι, «Ματριόσκα», ο κος Κ. με το δεύτερο ολοκληρωμένο δισκογραφικό του βήμα με τίτλο «Σήματα Καπνού» και ο Γιώργος Perou με την πρώτη δισκογραφική του δουλειά «Δύο κόσμοι».

Σε μια εποχή υπό κρίση η Antelma Music είναι η φρέσκια και δίκαιη πρόταση για τον καλλιτέχνη και τον ακροατή που έχει στόχο να στηρίξει νέους ταλαντούχους μουσικούς.

Με δεδομένο τον νέο τρόπο διανομής της μουσικής, όλα τα album που κυκλοφορούν από την Antelma Music είναι διαθέσιμα για δωρεάν download σε μορφή mp3 υψηλής ποιότητας(256kbps). Οποιος επιθυμεί μπορεί με ένα ποσό που εκείνος θα επιλέξει (από 2 μέχρι 10 ευρώ) να κατεβάσει ολόκληρο το album μαζί με το artwork και τους στίχους σε εκτυπώσιμο αρχείο.

Οπως η Antelma του Ιταλο Καλβίνο στο βιβλίο του «Αόρατες Πόλεις», είναι η πόλη των χαμένων ψυχών, που όποιος αποβιβάζεται σε αυτή βρίσκει ανθρώπους που έχει χάσει, έτσι και στην Antelma Music, εκείνος που αποβιβάζεται, ανακαλύπτει τους καλλιτέχνες του αύριο και μουσική που εκπληρώνει τον σκοπό της, ταξιδεύοντας από την καρδιά σε όλες τις αισθήσεις.

Μπορείτε να επισκεφτείτε την Antelma Music στο www.antelmamusic.com . Το μέλλον της Antelma Music το δημιουργείτε εσείς και οι καλλιτέχνες. Επιβιβαστείτε μαζί μας και βοηθήστε μας να διαδώσουμε την καλή μουσική. Καλό μας ταξίδι!

ANTELMA MUSIC | Ένα εγχείρημα μουσικής ελευθερίας!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here