ΝΕΑ ΕΜΦΑΝΙΣΗ: ΣΑΒΒΑΤΟ 18 ΑΠΡΙΛΙΟΥ

Μπορείς να διηγηθείς πολλές ιστορίες με μια κιθάρα, ένα πιάνο και μια ζεστή φωνή. Όλες τις ιστορίες για την ακρίβεια.

Ιστορίες παλιές και καινούργιες, για την αγάπη, το φίλο, τη χώρα σου και τους ανθρώπους της, την γυναίκα και τον άντρα, για ένα τηλεφώνημα που δεν ήρθε ποτέ. Ιστορίες που σημάδεψαν παρέες και σε μια ξεχωριστή παράσταση τις ακούμε όλες μαζί, τις τραγουδάμε όλοι μαζί. Απλά και με ουσία.

Η παράσταση του Αντώνη Μιτζέλου, με μια κιθάρα και ένα πιάνο, ακουστική, άκρως συμμετοχική και πάντα επί της ουσίας.

antonis_mitzelos_2015_03_001

Τα τραγούδια του Αντώνη δεν χρειάζονται συστάσεις. Τα επέλεξαν οι μεγαλύτεροι ερμηνευτές (Γ. Νταλάρας, Β. Παπακωνσταντίνου, Ε. Αρβανιτάκη, Α. Πρωτοψάλτη, Ε. Βιτάλη, Γ. Κότσιρας, Χ. Δάντης) και έτσι τα γνωρίσαμε και τα αγαπήσαμε… Με το ίδιο μακό, Φύλακας άγγελος, Ψυχή βαθιά, Άρρωστος καιρός… Σήμερα, τα ερμηνεύει και τα μοιράζεται ο ίδιος, θέλοντας να μεταφέρει προσωπικά το μήνυμά του. Καταληκτικό μήνυμα, η ελπίδα να συνεχίσουμε να είμαστε δημιουργικοί και ζωντανοί. ’Ελα μου, λοιπόν. Με τον Αντώνη Μιτζέλο σε προσωπικές, αυτοσχεδιαστικές, σολιστικές βραδιές, παρέα με τα τραγούδια του αλλά και τραγούδια άλλων συνθετών/κιθαρωδών (Νικόλας Άσημος, Μάνος Λοϊζος, Μανώλης Χιώτης), παρέα με ένα πιάνο και εσάς.

Τον συνοδεύει, στο πιάνο και στα φωνητικά, η νεαρή και ταλαντούχα μουσικός Τίνα Σκλαβούνου.

“Έλα μου” είναι και ο τίτλος του νέου single που κυκλοφορεί από τέλη Φεβρουαρίου 2015,
από το νέο label του Αντώνη Μιτζέλου ΚΙΘΑΡΩΔΙΑ και από τη δισκογραφική εταιρία 14music. (Μουσική &  ερμηνεία: Αντώνης Μιτζέλος – Στίχοι: Πόλυ Βόγλη)

Σάββατο 4/4

PassPort Art
Ανδρούτσου 151 & Βασιλέως Γεωργίου, Πειραιάς
Τηλ. 210 4130153

‘Εναρξη: 22:00

Eίσοδος: 10 ευρώ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here