Ο καταξιωμένος συνθέτης και σολίστας της κιθάρας, Αντώνης Μιτζέλος, γνωστός για το ευρύ φάσμα της καλλιτεχνικής του δημιουργίας, υπογράφει ένα από τα σπουδαιότερα τραγούδια που θα ακούσουμε μέσα στο 2014 και που θα αγαπηθούν όσο λίγα, από το ελληνικό κοινό.

mitzelos_aslanidou_dt_single_2014_10

Το «Ο Χρόνος Νικά» είναι μία νοσταλγική μπαλάντα, ένα ατμοσφαιρικό τραγούδι, εμπλουτισμένο από τις κιθαριστικές μελωδίες του Αντώνη Μιτζέλου στο οποίο η  Μελίνα Ασλανίδου δίνει μία από τις καλύτερες ερμηνείες της καριέρας της.

Το τραγούδι είναι γραμμένο για τις ανάγκες του soundtrack της κινηματογραφικής ταινίας «Κοινός Παρονομαστής» σε σκηνοθεσία Σωτήρη Τσαφούλια ο οποίος μάλιστα υπογράφει και τους στίχους. Η ταινία προγραμματίζεται να κυκλοφορήσει στις αίθουσες το χειμώνατου 2014 και ήδη έχει αποσπάσει υποψηφιότητες και διακρίσεις σε πολλά φεστιβάλ ανά τον κόσμο. Η μουσική του soundtrack ανήκει εξολοκλήρου στον Αντώνη Μιτζέλο και θα κυκλοφορήσει σχεδόν ταυτόχρονα.

Όταν ένας από τους πιο ταλαντούχους Έλληνες κιθαρίστες και συνθέτες  συνεργάζεται με μια από τις πιο αναγνωρισμένες και συναισθηματικές γυναικείες φωνές, τότε το αποτέλεσμα δεν μπορεί παρά να είναι μοναδικό!

Το “Ο Χρόνος Νικά” μπορεί να αποτελέσει το απόλυτο ραδιοφωνικό crossover, να κάνει επιτυχία που να… «νικήσει το χρόνο» και να ακούγεται σε λίγες μέρες παντού!!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here