12/10/2010
www.musiccorner.gr
Γράφει ο Μάριος Γκούβας

Ο Billy Idol υπέγραψε συμβόλαιο για να γράψει τα απομνημονεύματά του.

Ο καλλιτέχνης που έγραψε την δική του ιστορία στην μουσική της ροκ και ποπ τη δεκαετία του ’80, συμφώνησε με μεγάλο εκδοτικό οίκο για την αυτοβιογραφία του και το βιβλίο υπολογίζεται να κυκλοφορήσει στα τέλη του 2011 ή τις αρχές του 2012.

Ο Billy Idol, θα αναλάβει να γράψει ο ίδιος το βιβλίο και όχι μέσω τρίτου συγγραφέα, καθώς, όπως αναφέρει και το δελτίο τύπου, έχει και ο ίδιος συγγραφικό ταλέντο. Τίτλος του βιβλίου θα είναι “Dancing With Myself”, που προέρχεται από το πρώτο single που κυκλοφόρησε ο Idol με το πανκ συγκρότημά του “Generation X”.

Η ζωή μου έδωσε ένα χρυσό κλειδί όταν ερωτεύτηκα την ροκ μουσική. Ήταν το κλειδί  και η απάντηση στην ερώτηση πώς να ζήσει κάποιος και να εκπληρώσει τα όνειρά του. Αυτός ο κόσμος, μου έδωσε όλες τις καλές ευκαιρίες, αλλά και τους πειρασμούς, αλκοόλ, ναρκωτικά, γυναίκες, συνεχή εγρήγορση”, γράφει ο Idol στο δελτίο τύπου.

Αλλά πάντα πρέπει να γράφω καλά τραγούδια για να επιβιώνω. Η ζωή μου ήταν προορισμένη γι’ αυτόν τον σκοπό. Τώρα, όλα αυτά θα τα γράψω σε ένα βιβλίο από τα βάθη της καρδιάς μου”, ολοκληρώνει την ανακοίνωση ο καλλιτέχνης…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here