Ο Γιώργος Πλατής παρουσιάζει το νέο του τραγούδι με τίτλο «Χάρτινο Κορμί», σε σύνθεση δική του, στίχους του καταξιωμένου στιχουργού Δημήτρη Λέντζου και ερμηνεία της σημαντικής ερμηνεύτριας Ασπασίας Στρατηγού. Το τραγούδι «Χάρτινο Κορμί» αποτελεί προάγγελο του ολοκληρωμένου album του τραγουδοποιού που θα κυκλοφορήσει προσεχώς και θα περιλαμβάνει συνεργασίες με σημαντικούς ερμηνευτές και μουσικούς.

Το «Χάρτινο Κορμί» είναι ένα στιβαρό ζεϊμπέκικο του Γιώργου Πλατή αντάξιο των εξαιρετικών στίχων του Δημήτρη Λέντζου, που μας δίνει ακόμα ένα ξεχωριστό δείγμα του εμπνευσμένου του λόγου. Η Ασπασία Στρατηγού, η ερμηνεύτρια που βρίσκεται στην επικαιρότητα καθώς η φωνή της ακούγεται στο επιτυχημένο σήριαλ «Γη της Ελιάς», αποτελεί μία από τις κορυφαίες φωνές της γενιάς της. Εδώ βρίσκεται στο στοιχείο της και ερμηνεύει με την γνωστή της δύναμη και εκφραστικότητα που τη χαρακτηρίζουν.

Το «Χάρτινο κορμί» συνοδεύεται από ένα ατμοσφαιρικό music video του σκηνοθέτη Πάνου Ηλιόπουλου και είναι διαθέσιμο σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες.

Αυτό που φέρνει η στιγμή
ο χρόνος δεν το φέρνει
κι αυτό το χάρτινο κορμί
ο άνεμος το παίρνει

Ότι κοντά σου έμαθα
να κολυμπώ στα ξέβαθα
κι άδικα σε περίμενα
να ζήσω μες στ’ απύθμενα
να μη βουλιάζω στον καιρό
σε μια σταγόνα με νερό

Η φλόγα τρέμει στο κερί
σαν πρίμα μπαλαρίνα
το σώμα όλα τα μπορεί
τ’ αγκάθια και τα κρίνα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here