To δεύτερο της single κυκλοφόρησε η νεαρή ερμηνεύτρια και δημιουργός Αθηνά Κοντοδήμα με τίτλο “Δεύτερη Φωνή” στο οποίο έχει γράψει εκείνη μουσική και στίχους.

Η ίδια λέει στον προσωπικό της λογαριασμό “Δεύτερη φωνή… Δεύτερο single! Ακούσματα από το παρελθόν μου με λίγα από το παρόν. Ατμόσφαιρα αέρινη, ένας ήλιος θαμπός και ένα ταξίδι το οποίο ολοκλήρωσε ο Bαγγέλης Καραπέτρος με την ενορχήστρωση και την αισθητική του“.

  • Η Αθηνά Κοντοδήμα κατάγεται από την ‘Ηπειρο αλλά ζει μόνιμα στην Αθήνα. Ξεκίνησε από πολύ μικρή να τραγουδά και να κάνει live με τις εκάστοτε μπάντες της σε ξένο rock ρεπερτόριο. Συμμετείxε για 2 χρόνια στη δεκαμέλη soul-funk μπάντα Soulmates. Πλέον ασχολείται κυρίως με το ελληνικό τραγούδι και κάνει μαθήματα φωνητικής με τη Σοφία Νοητή. Έχει συμμετάσχει σε πολλά φεστιβάλς και έχει παίξει σε πολλές μουσικές σκηνές εντός και εκτός Αθηνών. Έχει κυκλοφορήσει ένα single από την Panic με τον Παντελή Κυραμαργιό σε σύνθεση δική του και στίχους του Σταύρου Σταύρου με τίτλο “Κάτι για σένα”. Σύντομα θα κυκλοφορήσει και ένα νέο single με τίτλο “η αγάπη που αγαπώ” σε σύνθεση του Αντώνη Ζαχαράκη…

Μουσική-Στίχοι : Αθηνά Κοντοδήμα
Ενορχήστρωση : Βαγγέλης Καραπέτρος
mix,master: Βαγγέλης Καραπέτρος

Κιθάρα, μπάσο, βιολί, τύμπανα, πλήκτρα: Βαγγέλης Καραπέτρος
Κινηματογράφιση και edit video: Βασίλης Καλλιντέρης

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here