Ο Θεσσαλονικιός Baby on Board (κατά κόσμον Δημήτρης Παπαδόπουλος) είναι ένας καλλιτέχνης που ανέκαθεν είχε τη μουσική μέσα του, κάνοντας επί σειρά ετών έρευνα και πειραματισμούς πάνω σε πολλά μουσικά είδη.

Τα τελευταία χρόνια του δημιουργήθηκε η ανάγκη για εξωστρέφεια και έτσι αποφάσισε να παρουσιάσει στο κοινό την πιο pop πλευρά του. Συνέθεσε μια σειρά από τραγούδια ιδιαίτερα μελωδικά, γεμάτα λυρισμό και ευαισθησία.

Το σύνολο των τραγουδιών του παρουσιάστηκε τον περασμένο Απρίλιο σε μια άκρως επιτυχημένη συναυλία στο Δημοτικό Θέατρο Καλαμαριάς «Μελίνα Μερκούρη», όπου ο Baby on Board, πλαισιωμένος από μια πολυμελή ορχήστρα, κέρδισε τις εντυπώσεις.

Σήμερα κυκλοφορεί για πρώτη φορά επίσημα το πρώτο από τα τραγούδια του με τίτλο «Όλα είναι μακριά». Σε στίχους και μουσική του ίδιου, πρόκειται για μια τρυφερή μπαλάντα με άρτια παραγωγή και εξαιρετική ενορχήστρωση.

Έχοντας κερδίσει το κοινό της Θεσσαλονίκης, με το τραγούδι αυτό ο Baby on Board κάνει τις συστάσεις του και με την υπόλοιπη Ελλάδα, και μας επιφυλάσσει πολλές εκπλήξεις για το μέλλον!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here