11/12/2013
www.musiccorner.gr

Οι Bans μπαίνουν στη δισκογραφία και μας παρουσιάζουν κάτι διαφορετικό από τα συνηθισμένα με το νέο τους κομμάτι «Δεν ήσουν εκεί».

Τους στίχους τους έχουν γράψει ο Miki Dice και η Gemi και τη μουσική ο George Tsomokos. Ένα dubstep κομμάτι σε συνδυασμό με rap.

Οι Bans είναι εδώ με μία ερωτική ιστορία, πολύ διαφορετική από τις υπόλοιπες, για να μας ταξιδέψουν και να ξεχωρίσουν.

bans_2013_12

Miki Dice: Από 8 ετών γράφει στίχους και ραπάρει. Πρωτοστατούσε σε όλες τις μουσικές σχολικές εκδηλώσεις κερδίζοντας πολλά βραβεία. Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια συγγραφής στίχων στην Αγγλία. Πήρε πτυχίο Σεφ για να ανακατεύει τους στίχους και τη μουσική με μεγαλύτερη μαεστρία. Πρώην μέλος του συγκροτήματος MUFFINS, μετά το ξένο τραγούδι “Champagne alert”, γράφει το τραγούδι «Πίσω στο σπίτι» για τη σειρά του Mega. Στη συνέχεια γράφει το τραγούδι «Σώσε τη Φύση» για το πρώτο οικολογικό φεστιβάλ του Δήμου της Αθήνας.

Gemi: Είναι ναυτιλιακή οικονομολόγος του πανεπιστημίου Πειραιώς και μέλος της αστικής μη κερδοσκοπικής θεατρικής ομάδας “Μυθωδία”. Ασχολείται με την υποκριτική και το τραγούδι από μικρή συμμετέχοντας σε θεατρικές παραστάσεις. Έχει ασχοληθεί με πιάνο και χορωδίες, και από το 2007 έχει ξεκινήσει μαθήματα φωνητικής με τον Μιχάλη Σμέρο. Από το 2007 μέχρι και σήμερα έχει υπάρξει μέλος ροκ συγκροτημάτων.

Το single κυκλοφορεί από τη Final Touch (distributed by Cobalt).

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here