Οι Before Twenty μόλις κυκλοφόρησαν το νέο τους τραγούδι με τίτλο “I’m Gone”.
Μία δυνατή ερωτική μπαλάντα, σε στίχους και μουσική των ίδιων των μελών της μπάντας, που αποτελεί τον προπομπό για το album που ετοιμάζουν. Το “I’m Gone” μιλάει για τον έρωτα, τον πόνο, τα αδιέξοδα, αλλά και την πάλη με το ‘εγώ’ μας, την αναζήτηση… και ίσως τελικά ….. τη λύτρωση.

To “I’m Gone” είναι το πρώτο single της μπάντας με αγγλικό στίχο. Συνοδεύεται από ένα ιδιαίτερο μουσικό βίντεο σε σκηνοθεσία Antonis MadTony Taniskidis.

Οι Before Twenty, είναι μία ροκ μπάντα, που αποτελείται από μία παρέα κυρίως φίλων, με μουσικές σπουδές που δεν σταματούν ποτέ, έχοντας όλοι rock επιρροές, άλλοι πιο κλασσικές κι άλλοι πιο metal. Κάπως έτσι, ένωσαν την τρέλα τους και ήδη προσφέρουν στο κοινό που τους ακολουθεί φανατικά, αλλά και στους νέους που τους ακούν για πρώτη φορά, εκρηκτικές εμφανίσεις.

Ο leader της μπάντας, Παναγιώτης Χαλκίδης στην κιθάρα και στο σαξόφωνο, ένωσε το πάθος του για τη μουσική, με τον Σωκράτη Καλύβα στο μπάσο, τον Νικόλα Χαλκίδη στα drums, τον Νίκο Μπάρλο στην κιθάρα και τη Μαρία Ντέτσικα στα φωνητικά και είναι έτοιμοι να σας ξεσηκώσουν για άλλη μία φορά.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here