Οι υπέροχοι Beirut, η μπάντα που δημιούργησε ο χαρισματικός Zach Condon στη Santa Fe του New Mexico των Η.Π.Α. πριν από 10 χρόνια και πλέον αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα και πιο αγαπημένα ονόματα της indie / folk και world music παγκοσμίως, έρχονται στη Θεσσαλονίκη, τη Δευτέρα 30 Μαΐου στο Fix Factory Open Air!

beirut_2016_05

Μαζί τους, οι Daughter, η indie folk μπάντα από τη Βρετανία που γίνεται όλο και πιο γνωστή ημέρα με την ημέρα, αποτελώντας ένα από τα πιο πρόσφατα αποκτήματα της περίφημης 4AD Records! Αυτή θα είναι η πρώτη εμφάνιση στην Ελλάδα, λίγο μετά την κυκλοφορία του 2ου album τους, “Not To Disappear” (Ιανουάριος 2016).

Αλλά και ελληνική εκπροσώπηση θα υπάρχει και μάλιστα… διπλή στη συγκεκριμένη συναυλία, μετατρέποντας τη σε μία ατελείωτη γιορτή αισιοδοξίας, φωτός και ελπίδας. Μαζί μας θα βρίσκεται η Irene Skylakaki που με τη βελούδινη φωνή και τον ρομαντισμό που διαπνέει τους στίχους και τις μουσικές της συνθέσεις, την κατατάσσουν στο πάνθεον της ελληνικής αγγλόφωνης σκηνής, και οι Polkar του Γιώργου Παπαγεωργίου και του Γιάννη Κυρατσού με μουσική που χαρακτηρίζεται ως ρομαντική indie/folk και με άμεσες αναφορές στις παλιές αθηναϊκές καντάδες.

H σύνθεση των Beirut:
Zach Сondon / τρομπέτα, φλικόρνο, ukulele
Nick Petree / drums, κρουστά, μελόντικα
Paul Collins / ηλεκτρικό μπάσο, όρθιο μπάσο
Kyle Resnick / τρομπέτα
Ben Lanz / τρομπόνι, μεταλλόφωνο, sousaphone
Aaron Arntz / πιάνο, πλήκτρα

Daughter
Elena Tonra / φωνή, κιθάρα, μπάσο
Igor Haefeli / κιθάρα, μπάσο
Remi Aguilella / drums, κρουστά

Οι Polkar είναι:
Γιώργος Παπαγεωργίου (φωνή, ukulele)
Γιάννης Κυρατσός (κιθάρες, φωνή)
Λάζαρος Πλιάμπας (τύμπανα)
Μιχάλης Καρανίκος (τρομπόνι)
Χρήστος Παππάς (μπάσο)
Παναγιώτης Ανδρέογλου (μπαγιάν)

Fix Factory of Sound Open Air
26ης Οκτωβρίου 15, Θεσσαλονίκη
Τηλ. 2310 500670 & 2310 504014

Οι πόρτες ανοίγουν στις 17:00

Η προπώληση συνεχίζεται στα 32 ευρώ.

Διάθεση: τηλεφωνικά στο 11 876, στα καταστήματα Public, Seven Spots, Ιανός, Reload, Media Markt, Musicland, Lotus Record Shop, Stereodisc και το www.viva.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here