7/4/2014
www.musiccorner.gr
(Χορηγός Επικοινωνίας)

Η ΕΝΩΣΗ ΕΠΤΑΝΗΣΙΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ μετά την επίσημη ίδρυση των μουσικών της σύνολων το 2012 (Χορωδία Λυρικών Καλιτεχνών- Μαντολινάτα- Ορχήστρα Ποικίλης Μουσικής), στα πλαίσια των εορτασμών για την 150η Επέτειο της Ένωσης των Επτανήσων με την Ελλάδα (1864-2Ο14), παρουσιάζει για πρώτη φορά στο κοινό την  «Επτανησιακή Συμφωνική Μαντολινάτα».

Η δημιουργία της νέας ορχήστρας αποτελεί μια ιστορική δικαίωση για την προσφορά της Επτανησιακής Μουσικής Σχολής στον Ελληνικό Πολιτισμό. 150 χρόνια μετά την ένωση, οι επτανήσιοι αποκτούν επιτέλους δικά τους μουσικά σύνολα, τα οποία θα βοηθήσουν αποφασιστικά στην διάσωση και διάδοση της παράδοσης και της πολιτιστικής μας κληρονομιάς.

bel_canto_d_amore_afisa_2014_04_001

Επτανησιακά άσματα όπως τα: Η Σερενάτα Ξηρέλλη, Η Ψαρόβαρκα, Ο Νυχτωμπάτης, Είσαι το λιμάνι μου, Ουράνιο Πλάσμα, η Πεσσαδιάνα, Όμορφη και Παράξενη Πατρίδα κ.ά, ιταλικές καντσονέτες, tangos, beguine, boleros, musicals και διάσημες μελωδίες από όλο τον κόσμο όπως:  O Sole  mio,  Granada,  Amigos Para Siampre,   Conte  Partirο, Summertime, Besame mucho,  συνθέτουν  μια  εικόνα  μαγευτική που  θα μας ταξιδέψει ονειρικά ”Απ’ τα Επτάνησα στις μουσικές του κόσμου”.

Την πρεμιέρα της νέας ορχήστρας θα τιμήσουν με την συμμετοχή τους: η μοναδική  Χορωδία Κερκύρας, η Χορωδία της Ε.Ε.Ε. και  διακεκριμένοι  λυρικοί καλλιτέχνες που έχουν στηρίξει τα τελευταία χρόνια την προσπάθεια αυτή.

Εμπνευστής και δημιουργός της Συμφωνικής Μαντολινάτας και των Μουσικών Συνόλων της Ε.Ε.Ε είναι ο μαέστρος Παναγής Μπαρμπάτης ο οποίος υπογράφει και τις ενορχηστρώσεις των έργων.

Η συναυλία πραγματοποιείται με την στήριξη των πολιτιστικών φορέων και συλλόγων:

  • Κεφαλλονιτών Αργυρούπολης & Νοτίων Προαστίων,
  • Αδελφότητα Κεφαλήνων Αθηνών, Επτανησίων Αγίας Παρασκευής “ΤΑ ΙΟΝΙΑ”,
  • Οι φίλοι των Επτανήσων Χαλανδρίου, ”Οι φίλοι της φιλαρμονικής Ληξουρίου’,
  • Ένωση Κεφαλλονιτών και Ιθακησίων Κηφησιάς, Σύλλογος Νήσων Βορείου Αιγαίου,
  • Σύνδεσμος Επιστημόνων Πανεπιστημίων Ιταλίας (Σ.Ε.Π.Ι), Απόλλων Μουσηγέτης Κηφισιάς

ΘΕΑΤΡΟ BADMINTONΚεντρική σκηνή
Ολυμπιακά Ακίνητα, 157 73 Γουδή – τηλ. 210 8840600

Δευτέρα 7 Απριλίου 2014

Ώρα έναρξης: 20:30

Τιμές εισιτηρίων: Α’ ΖΩΝΗ:  25 ευρώ, Β’ ΖΩΝΗ:  20 ευρώ, Γ’ ΖΩΝΗ:  15 ευρώ, Δ’ ΖΩΝΗ:  10 ευρώ, 8 ευρώ (φοιτητικό, ανέργων)

Προπώληση: www.abcd.gr, www.viva.gr, 210 8840600 και σε όλα τα καταστήματα PUBLIC, ΠΑΠΑΣΩΤΗΡΙΟΥ, SEVEN SPOTS

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here