30/5/2014
www.musiccorner.gr
(Χορηγός Επικοινωνίας)

Τα ωραιότερα τραγούδια  των καλύτερών μας χρόνων θα παρουσιάσει η Φωτεινή Δάρρα με τους μουσικούς της την Πέμπτη 26 Ιουνίου στο “Stage Volume 1″ ξεκινώντας τις καλοκαιρινές συναυλίες της. Τραγούδια από την ελληνική και παγκόσμια έντεχνη και ροκ σκηνή αλλά και αυθεντικά λαϊκά που έγιναν κλασικά μέσα στο χρόνο με φόντο  σκηνές από τις ταινίες που καθόρισαν τα “καλύτερα χρόνια” της Ελλάδας αλλά και της παγκόσμιας μουσικής σκηνής.

Μια βραδιά γεμάτη σκηνές και στοπ καρέ από αγαπημένες ταινίες που φέρνουν στο νου θερινό σινεμά. Από τον “Ζορμπά” και τα “Παιδιά του Πειραιά” μέχρι τα “Τhe way we were”, “Τhe windmills of your mind”, “The wall”, “Hair” και τα “Ψηλά τακούνια”. Με τις μοναδικές της ερμηνείες, η Φωτεινή Δάρρα συνοδεύει τις σπουδαίες συνθέσεις των Χατζιδάκι, Θεοδωράκη, Μαρκόπουλου, Ξαρχάκου και Παπαδημητρίου που σημάδεψαν φωνές όπως της Μελίνας Μερκούρη, της Τζένης Βάνου, του Γρηγόρη Μπιθικώτση, της Νάνας Μούσχουρη αλλά και τραγούδια των Michel Legrand, Marvin Hamlisch και Pink Floyd που έγιναν διάσημα με τις φωνές των Barbara Streisand, Frank Sinatra, Emma Chaplin, Janis Joplin.

darra_afisa_2014_06_01

Δεν θα λείψουν και τα τραγούδια από την προσωπική της πορεία: “Φεύγα”, “Τρέχει το νερό”, “Μάγισσες της Σμύρνης”, “Λουλούδι στη φωτιά”, αλλά και τραγούδια από την νέα συνεργασία της με τον μεγάλο Μίκη Θεοδωράκη, ο οποίος ξεχώρισε τη Φωτεινή Δάρρα ως ερμηνεύτρια από τη σύγχρονη γενιά.

Η αισθαντική φωνή και η δυναμική παρουσία της στη σκηνή, σε συνδυασμό με σπουδαίους σολίστ-μουσικούς, υπόσχονται μια μοναδική παράσταση σε φόντο “Black & White”,  με άρωμα θερινού σινεμά.

Opening Act: Penny and The Swingin’ Cats

Συντελεστές:
Εικαστικός Σχεδιασμός: Νίκος Καλαβρυτινός
Σχεδιασμός Φωτισμών: Γιώργος Χαραλάμπους
Σχεδιασμός Ήχου: Γιάννης Λαμπρόπουλος

Πέμπτη 26 Ιουνίου

Stage Volume 1
Αγ. Ελεούσης 3 & Κακουργιοδικείου,
Μοναστηράκι
Τηλ. 210 3232 132

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
Προπώληση:
Τα πρώτα εισιτήρια θα κοστίζουν 12€
Μετά την εξάντληση τους η τιμή θα διαμορφωθεί στα 15€
Στο τελικό στάδιο της προπώλησης η τιμή θα διαμορφωθεί στα 19€
Ταμείο: 19€.

Σημεία προπώλησης:
Αθήνα
Ticket House, Πανεπιστημίου 42 (εντός της στοάς), Τηλ.: 210 3608366
Reload Stores, Πανεπιστημίου 54, τηλ. 210 3801464

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here