Τελικά είναι η αλήθεια της επιθυμίας που φέρνει την απόφαση ή (η ίδια) η απόφαση που επαληθεύει την επιθυμία; …Τέλος πάντων!

Αλλά και πιο καθημερινά ερωτήματα όπως: “Στους πόσους βαθμούς ζεσταίνουμε τα γεμιστά;”, “Που φυτρώνει ο ελληνικός καφές;”, “Να τον παντρευτώ ή να μην τον παντρευτώ;” απασχολούν τη Χρυσάνθη και τη Μαργαρίτα. Δύο κορίτσια, γύρω στα ’30 κι ένα βήμα πριν τις μεγάλες αποφάσεις: του γάμου, της δουλειάς, της ελευθερίας και της ανεξαρτησίας.

bob_theatre_festival_2015_04_001_bloom

Η ομάδα Cheek-Bones, μετά τις παραστάσεις Το Αγόρι που Κλώτσαγε, Ένας Κόμης στον Άδη, Οι Παίκτες και Πυρηνική Οικογένεια επιστρέφει και σε συνεργασία με το σκηνοθέτη των AbOvo Γιάννη Σαρακατσάνη παρουσιάζει –για δεύτερη χρονιά- το Bloom (μπλουμ): μια devised κωμωδία που εξερευνά με χιούμορ τον κακοτράχαλο δρόμο της γυναικείας ενηλικίωσης, μέσα από τις περιπέτειες δύο κοριτσιών που κάνουν …μπλουμ στα βαθιά νερά της ενήλικης ζωής.

Αντί σκηνοθετικού σημειώματος
Τι είναι αυτό που παθαίνουν τα κορίτσια καθώς πλησιάζουν τα τριάντα; Γιατί πνίγονται; Είναι η δουλειά; Είναι η οικογένεια; Είναι η μαμά τους; Ποια είναι εκείνη η απόφαση που πρέπει να πάρουν ώστε αντί να πνιγούν, να καταφέρουν να ανθίσουν;

bloom_2015_09_01

Συντελεστές Παράστασης
Σκηνοθεσία: Γιάννης Σαρακατσάνης
Ερμηνεύουν: Εύη Δόβελου, Αγγέλικα Σταυροπούλου
Μουσική: Σμαράγδα Αλεξανδρή (Sma Rag Da) // Dot Message
Βοηθός σκηνοθέτη: Έλενα Τριανταφύλλου
Επιμέλεια κίνησης: Έλενα Σταυροπούλου
Φωτογραφίες: Κική Παπαδοπούλου // Μαρία Κοκκίνου
Σε συμπαραγωγή με το BIOS

Στοιχεία Παράστασης
Προγραμματισμένη Πρεμιέρα: Τετάρτη, 14 Οκτωβρίου
Ημέρες παραστάσεων: Τετάρτη & Πέμπτη, έως 7 Ιανουαρίου 2016
Χώρος:  Θέατρο 104, Ευμολπιδών 41 Γκάζι // 21 0345 5020
Τιμή εισιτηρίου: 10€ (γενική είσοδος) – ελεύθερη είσοδος σε όσους «κλείνουν τα 30» τους μήνες Οκτώβριο- Νοέμβριο- Δεκέμβριο- Ιανουάριο!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here