11/10/2012
www.musiccorner.gr
(Χορηγός Επικοινωνίας)

Δύο καταπληκτικές μπάντες, οι Daddy’ s Work Blues Band και οι The Boogie Sinners, συναντιούνται στο Half Note Jazz Club το Σάββατο 13 Οκτωβρίου και σκοπεύουν να μας ταξιδέψουν με αγαπημένα κομμάτια, στον Αμερικάνικο Νότο, το Chicago, το Texas, το Manchester και το Λονδίνο…

Daddy’s Work Blues Band

Οι Daddy’s Work Blues Band (πρώην Bluesburge) είναι μια blues- rock μπάντα με έδρα τα Δυτικά Προάστια της Αθήνας, με αρκετές εμφανίσεις σε μουσικές σκηνές της Αθήνας και της επαρχίας και σε διάφορα φεστιβάλ. Η μπάντα πήρε το όνομά της από ένα τραγούδι των Blues Wire.

Η σύνθεση της μπάντας είναι πλέον σταθερή και αποτελείται από τους: Θανάση Γκιόκα (κιθάρα), Δημήτρη Δουλγερίδη (κιθάρα, φωνή), Στάθη Ανέστη (μπάσο), Θέμη Πολύζο (τύμπανα) και Γιάννη Παχύδη (φυσαρμόνικα).

Οι Daddy’s Work Blues Band άνοιξαν τις συναυλίες γνωστών μουσικών συγκροτημάτων όπως οι Δρ Feellgood, Louisiana Red, Blues Wire, Ansley Lister…

The Boogie Sinners

Οι Boogie Sinners είναι ένα blues – rock ’n’ roll σχήμα, το οποίο δημιουργήθηκε στην Αθήνα το 2010 από τον Θοδωρή Αλεξίου (κιθάρα). Το όνομα της μπάντας πρόκυψε από ένα πολύ αγαπημένο blues κομμάτι του Ray Charles το «Sinners Prayer» και από τη λέξη Boogie, της οποίας οι ρίζες προέρχονται από το Νότο και υποδηλώνουν έναν “up tempo”, γρήγορο και επαναλαμβανόμενο ρυθμό σε μπάσο και πιάνο ή κιθάρα.

Η σύνθεση των Boogie Sinners είναι: Lia Hide (φωνή), Θοδωρής Αλεξίου (κιθάρα), Κώστας Τενέζος (φυσαρμόνικα), Δημήτρης Γεωργόπουλος (μπάσο), Γιώργος Ράδος (τύμπανα).

Συνεχίζουν να παίζουν τα blues που τους εκφράζουν, με το δικό τους στυλ και ήχο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here