19/10/2010
www.musiccorner.gr

Από τον Keith Richards δεν μπορείς να περιμένεις σοφές πράξεις και λόγια. Λίγο η άστατη ζωή που έκανε, λίγο τα ναρκωτικά, κάπου το έχασε το τραίνο. Παρόλα αυτά δεν παύει να είναι απολαυστικός κάθε φορά που ανοίγει το στόμα του!

Ποιoν έπιασε αυτή τη φορά; Τον φίλο και συνοδοιπόρο του, τον Mick Jagger! Μιλώντας πριν από λίγες ημέρες σε εφημερίδα και προσπαθώντας να προωθήσει την αυτοβιογραφία του με τίτλο «Life», αποκάλυψε πως οι σχέσεις μεταξύ των δύο δεν είναι και τόσο ρόδινες ενώ έκπληξη προκάλεσαν τα παρατσούκλια που χρησιμοποίησε ο Richards για τον Jagger. Χαρακτηριστικότερα αυτών ήταν το «Brenda» αλλά και το «Your Majesty», τα οποία χάρισαν άφθονο γέλιο σε όσους τα διάβασαν αλλά μάλλον όχι και στον Mick Jagger.

«Τον αγαπούσα τον Mick, αλλά έχω να πατήσω στο καμαρίνι του 20 χρόνια. Μερικές φορές σκέπτομαι ότι ‘Mου λείπει ο φίλος μου’ και μετά αναρωτιέμαι ‘Που να πήγε;» λέει μεταξύ άλλων ο Richards για τον αγαπημένο του «φίλο».

Παρόλα αυτά ο Jagger ήδη έχει διαβάσει την αυτοβιογραφία του Richards και το μόνο του αίτημα, το οποίο και απορρίφθηκε, ήταν να μην αναφερθεί πως ο Jagger είχε κάνει μαθήματα φωνητικής.

Άμα έχεις τέτοιους φίλους τι να τους κάνεις τους εχθρούς…!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here