16/3/2012
www.musiccorner.gr

Οι περίφημοι Club des Belugas, μία από τις πρωτοπόρες μπάντες στη Nu-jazz μουσική, πιστοί στο ετήσιο ραντεβού τους με το Αθηναϊκό κοινό,επιστρέφουν για μία απολαυστική βραδιά στην Αθήνα, τη Παρασκευή 16 Μαρτίου 2012, στο PassPort

Ο Maxim Illion -συνθέτης  και παραγωγός ( που θεωρείται ο καλύτερος  παραγωγός τις Nu jazz στην Γερμανία) σε συνδυασμό με τους  καταπληκτικούς μουσικούς τις μπάντας  και την μαγευτική φωνή της BrendaBoykin ξέρει να  ξεσηκώνει το κοινό, συνδυάζοντας με μοναδική δημιουργικότητα, φαντασία και ένταση  τη σύγχρονη Lounge & Nu-jazz μουσική με Βραζιλιάνικους ρυθμούς, Swing και Soul των ’50s,’60s και ’70ς.

Οι Club des Belugas από το 2002 που δημιουργήθηκαν μέχρι και σήμερα έχουν πουλήσει παγκοσμίως πάνω από 4 εκατομμύρια CD’s.  

Τραγούδια των Club des Belugas έχουν ακουστεί σε πολλές διαφημίσεις  όπως της  Honda ( What a Jazz ), Mercedes, Nivea, και άλλων. Επίσης πολλά τραγούδια τους έχουν μπει σε πολλά γνωστά compilations :το Hotel Costes, Brazilectro, Claude Challe presents, Challe Select 2008, the Finest, Erotic Lounge 6, Bar Lounge Classics, Café de Paris… είναι κάποια από αυτά.

16/03/2012  στις 21:00

PassPort– Xώρος Πολιτισμού
Kαραϊσκου 119 – Πειραιάς
2104296401

Τιμή εισιτηρίου : 20 ευρώ (προπώληση), 25 ευρώ (ταμείο)
Προπώληση εισιτηρίων : www.ticketservices.gr, www.ticketarena.gr, www.i-ticket.gr
Σημεία προπώλησης : Public,Metropolis, Πανεπιστημίου 39 (Στοά Πεσμαζόγλου) 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here