30/3/2011
www.musiccorner.gr

Κυριακή 10 Απριλίου 2011 και ώρα 21:30 στη μουσική σκηνή Μετρό…

Μεγάλη βραδιά υποστήριξης με καλεσμένους: Τhe Burger Project, συμμετέχει ο Φοίβος Δεληβοριάς
Γιορτάζοντας τα 20 χρόνια της Ε.Ψ.Υ.Π.Ε.(*) για να γίνει η ζωή κάποιων παιδιών λίγο καλύτερη!

Υπερδραστήριοι, ταλαντούχοι και ταχέα ανελισσόμενοι στα ντόπια μουσικά δρώμενα, οι Burger Project έχουν χαρακτηριστεί ως “η πιο διασκευαστική μπάντα στον κόσμο” και όντως πρόκειται για μια ιδιαίτερη περίπτωση μουσικών. Αντλώντας έμπνευση από επιτυχίες όλων των δεκαετιών, μετατρέπουν σε αξέχαστο πάρτυ με rock & roll, ska, balkan και calypso στοιχεία κάθε τους εμφάνιση!

Ο Φοίβος Δεληβοριάς από την άλλη, δε χρειάζεται πολλές συστάσεις. Ως ένας από τους χαρακτηριστικότερους δημιουργούς της ελληνικής σκηνής, ο εναλλακτικός ερωτικός τροβαδούρος με το πνεύμα του χαρακτηρίζει τη νέα γενιά εδώ και πάνω από 15 χρόνια. Συναντά στη σπάνια αυτή εμφάνιση τους Burger Project για επιλεγμένες διασκευές όλο έμπνευση – μην τους χάσετε!

Κυριακή 10 Απριλίου 2011
Γενική είσοδος 12,00 €
έναρξη 21:30 το βράδυ.

Μουσική σκηνή Μετρό
Κάλβου 83 με Γκύζη 47, πίσω από Αλεξάνδρας
Αθήνα

(*) Η Εταιρεία Ψυχοκοινωνικής Υγείας του Παιδιού και του Εφήβου (Ε.Ψ.Υ.Π.Ε.) είναι ένα Επιστημονικό μη Κερδοσκοπικό Σωματείο. Από το 1991 αναπτύσσει υπηρεσίες και προγράμματα, τα οποία απευθύνονται σε παιδιά, εφήβους και τις οικογένειές τους με ψυχοκοινωνικά προβλήματα.

Η Συμβουλευτική Τηλεφωνική Γραμμή-Σύνδεσμος 801-801 1177, (από σταθερό) εξυπηρετεί  γονείς, εκπαιδευτικούς και επαγγελματίες Ψυχικής Υγείας σε όλη την Ελλάδα, ενώ η Γραμμή Στήριξης 116 111, εξυπηρετεί παιδιά και εφήβους (από σταθερό & κινητό) σε όλη την Ελλάδα και η κλήση τους είναι δωρεάν.

Η Ε.Ψ.Υ.Π.Ε., είναι ένα Επιστημονικό σωματείο, που  από το 1991 αναπτύσσει δράσεις στον τόπο μας  με στόχο την καταπολέμηση της προκατάληψης, την εξασφάλιση των δικαιωμάτων των ατόμων με ψυχικές δυσκολίες με προτεραιότητα το χώρο της ψυχικής υγείας των παιδιών/εφήβων και των οικογενειών τους. Με Επιστημονικό Υπεύθυνο τον κ. Ι. Τσιάντη, αν. Καθηγητή Παιδοψυχιατρικής έχει δημιουργήσει ένα Δίκτυο Υπηρεσιών Ψυχικής Υγείας Παιδιών/Εφήβων με τον Ξενώνα ΜΕΛΙΑ για παιδιά, το Κέντρο Ημέρας για εφήβους, το Εκπαιδευτικό Κέντρο «ΙΡΙΣ» και δυο συμβουλευτικές τηλεφωνικές γραμμές: Γραμμή-Σύνδεσμος 801- 801-1177, για γονείς/εκπαιδευτικούς/ειδικούς ψυχικής υγείας & Γραμμή-Στήριξης 116 111, για παιδιά/εφήβους με δωρεάν την κλήση τους.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here