17/10/2011
www.musiccorner.gr
Γράφει ο Μάριος Γκούβας

Με τίτλο “Ceremonials” κυκλοφορεί στα τέλη Οκτωβρίου το δεύτερο άλμπουμ της Florence Welch και του συγκροτήματός της Florence and the Machine.

Οι Florence and the Machine εμφανίστηκαν στο προσκήνιο του χώρου στα μέσα του 2009 και με την πρώτη τους δισκογραφική δουλειά, με τίτλο “Lungs”, έφτασαν στην κορυφή των βρετανικών charts και κερδίζοντας 15 βραβεία σε διάφορες απονομές. Δύο και κάτι χρόνια αργότερα, στις 31 Οκτωβρίου, κυκλοφορεί το δεύτερο άλμπουμ τους, που ηχογραφήθηκε από τα μέσα του 2010 μέχρι πριν λίγο καιρό στα Abbey Road Studios του Λονδίνου, με παραγωγό τον Paul Epworth.

Μέχρι τώρα το συγκρότημα έχει κυκλοφορήσει τα δύο πρώτα singles. Το “What the Water Gave Me” που έφτασε μέχρι το Νο 24 των charts, και το “Shake It Out” που έφτασε στο Νο 27 των βρετανικών charts, ενώ η «απόδοση» και των δύο στις ΗΠΑ δεν τα έφερε σε θέση κάτω από την 35η.

Το “Ceremonials” θα κυκλοφορήσει σε δύο εκδόσεις. Την «βασική» με 12 τραγούδια και την deluxe που θα περιλαμβάνει επιπλέον 8 κομμάτια και ένα video του τραγουδιού “What the Water Gave Me”.

Τα κομμάτια της βασικής έκδοσης είναι τα εξής :

Only If for a Night
Shake It Out
What the Water Gave Me
Never Let Me Go
Breaking Down
Lover to Lover
No Light, No Light
Seven Devils
Heartlines
Spectrum
All This and Heaven Too
Leave My Body

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here