Η Χριστίνα Λάμπρου παρουσιάζει το νέο της τραγούδι με τίτλο «Πάμε αν θες σινεμά» σε μουσική του Νίκου Ντέκουλη και στίχους του Κώστα Μαυρίδη. Η διασκευή του αγαπημένου λαϊκού τραγουδιού «Το νυφικό σου φόρεμα» που ερμήνευσε και κυκλοφόρησε το περασμένο καλοκαίρι κέρδισε τις εντυπώσεις και αγαπήθηκε από το κοινό και τους ραδιοφωνικούς παραγωγούς.

Ωστόσο η Χριστίνα Λάμπρου δεν επαναπαύεται, ούτε οι ερμηνευτικές της δυνατότητες περιορίζονται στο πλαίσιο ενός και μόνο μουσικού είδους. Με το τραγούδι «Πάμε αν θες σινεμά» αποδεικνύει για μία ακόμη φορά την σπάνια ικανότητά της να κινείται αβίαστα, σε όλο το φάσμα της μουσικής σκηνής. Με εφόδια την άρτια τεχνική και τις μεγάλες φωνητικές της δυνατότητες, αποδίδει το ίδιο επιτυχημένα διαφορετικά ερμηνευτικά ιδιώματα. Στην περίπτωση του νέου της τραγουδιού «Πάμε αν θες σινεμά» μας χαρίζει μια διαυγή ερμηνεία υψηλού επιπέδου, σε μια αισθαντική, αέρινη μπαλάντα που η απόδοσή της απαιτεί εσωτερική δύναμη και εκφραστικότητα.

Το τραγούδι αποτελεί μια αλληλουχία εικόνων που ζωντανεύουν την εποχή της αθωότητας. Νεανικοί έρωτες που ανθίζουν στο σκοτάδι της κινηματογραφικής αίθουσας, υπαινικτικά αγγίγματα και ένα μέλλον που υπόσχεται τα πάντα. Η ιστορία της απεριόριστης δυνατότητας αποτυπώνεται γοητευτικά στους όμορφους στίχους του Κώστα Μαυρίδη και επενδύεται ιδανικά με την εξαιρετική μουσική του συνθέτη Νίκου Ντέκουλη.

Η Χριστίνα Λάμπρου ακολουθώντας την παράδοση των μεγάλων ερμηνευτριών του είδους τραγουδά με ευαισθησία και συμβάλλει καθοριστικά στη δημιουργία της νοσταλγικής ατμόσφαιρας που αποπνέει η ακρόαση. Ο σκηνοθέτης Πάνος Ηλιόπουλος έχει οπτικοποιήσει το τραγούδι με τρόπο εξόχως κινηματογραφικό και έχει βάλει την ποιοτική του σφραγίδα στο άρτιο αισθητικά αποτέλεσμα.

Το τραγούδι «Πάμε αν θες σινεμά» κυκλοφορεί ψηφιακά από το Ogdoo Music Group και είναι διαθέσιμο σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες.

Έπαιξαν οι μουσικοί:
Νίκος Ντεκούλης: Πιάνο
Ορέστης Ζαφειρόπουλος: Βιολοντσέλο
Θοδωρής Κουέλης: Κοντραμπάσο
Χρήστος Δαλιάνης: Βιολιά
Στέφανος Δορμπαράκης: Κανονάκι

Ενορχήστρωση: Νίκος Ντεκούλης
Επιμέλεια παραγωγής, Μίξη: Θοδωρής Κουέλης

Σκηνοθεσία video, μοντάζ: Πάνος Ηλιόπουλος
Φωτογραφία: Κάτια Κούτρου

Πάμε αν θες σινεμά κάποιο βράδυ
να σε σφίξω κρυφά στο σκοτάδι
να χαθούμε σε πάθη και μπόρες
που κρατάνε μονάχα δυο ώρες

Έλα να γίνουμε δρόμοι κι εμείς
που ταξιδεύουν στην άκρη της γης
Έλα να γίνουμε πάλι παιδιά
κάστρα να χτίσουμε στην αμμουδιά

Τη στιγμή που θα σβήνουν τα φώτα
να μου πιάσεις το χέρι σαν πρώτα
να μου πεις πως δεν κάναμε λάθος
πως ακόμα με θες κατά βάθος

Ελα να γίνουμε δρόμοι κι εμείς
που ταξιδεύουν στην άκρη της γης
Έλα να γίνουμε πάλι παιδιά
κάστρα να χτίσουμε στην αμμουδιά

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here