Η Χριστίνα Μάνη είναι μια ξεχωριστή μουσική προσωπικότητα, μια συνθέτης και πιανίστα που συνδυάζει κλασικά στοιχεία με σύγχρονους  ρυθμούς, ξεπερνώντας τα όρια και τους περιορισμούς.

Έζησε για χρόνια στο Λος Άντζελες όπου και συμμετείχε σε θεατρικές παραστάσεις και σε κινηματογραφικές ταινίες, βρaβευτηκε πρόσφατα στο French Film Festival των Καννών με το βραβείο “Best Experimental Film” αλλά η έκφραση μέσω της μουσικής υπερίσχυσε. Εκεί, στο Λος Άντζελες γεννήθηκε και η έμπνευση για τις συνθέσεις της, μέσα από την αίσθηση της μοναξιάς και την διάθεση ενδοσκόπησης.

Το πρώτο της single “Crescent Heights” είναι μια ονειρική σύνθεση για πιάνο κι έγχορδα, εμπνευσμένη από τις φάσεις του φεγγαριού, ως σύμβολο διαφορετικών συναισθηματικών διαθέσεων, ένα ταξίδι που όλοι κάνουμε κάθε μέρα.

Η μουσική της Χριστίνας Μάνη είναι το όχημα για ένα μαγικό ταξίδι στην φαντασία του καθενός. Το soundtrack για τα υπέροχα συναισθήματα μας.

Ξεκίνησε τις σπουδές της στη μουσική από την ηλικία των τεσσάρων ετών και είχε πάντα πάθος να μοιράζεται τη μουσική με άλλους ανθρώπους. Σπούδασε μουσική και θέατρο στην περίφημη Ακαδημία Μουσικής και Δραματικών Τεχνών του Λονδίνου (LAMDA).

Το Crescent Heights προλογίζει το άλμπουμ που ετοιμάζει αυτό  τον καιρό.

Eνορχήστρωση, παραγωγή: Χρήστος Ξενάκης
Κυκλοφορεί ψηφιακά από την Hidden Track Records.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here