Η στιχουργός Λίνα Δημοπούλου και ο συνθέτης Γιώργος Κυριάκος παρουσιάζουν το καινούργιο single «Σήκωσε νοτιά» σε ερμηνεία του νεότατου και εξαιρετικά ταλαντούχου Χρήστου Μπότση.

Πρόκειται για ένα ατμοσφαιρικό τραγούδι που περιγράφει τον σύγχρονο έρωτα. Μία ανεκπλήρωτη σύνδεση δύο ατόμων, που ο ένας είναι πάντα εκεί και περιμένει να ενωθεί. Όμως όλα είναι μάταια γιατί η ένωση προϋποθέτει να αφεθούμε, να ρίξουμε τα εγώ μας και να αφήσουμε την ψυχή να πάρει το λόγο…

Την παραγωγή και ενορχήστρωση υπογράφει ο Νίκος Μερτζάνος ενώ η ηχογράφηση και η μίξη έγιναν από τον Δημήτρη (DIGI) Χωριανόπουλο. Έπαιξαν οι μουσικοί Άγγελος Κατσέλης (κιθάρα), Μάριος Ιβάν Παπούλιας (έγχορδα) και Νίκος Σταδιάτης (ακορντεόν).

Το τραγούδι οπτικοποιήθηκε από τον Λάζαρο Παπαδόπουλο (σκηνοθεσία, σενάριο) με τον Γιάννη και Ζέτα Δελβενακιώτη στη διεύθυνση φωτογραφίας και στο video editing. Τα γυρίσματα έγιναν στους υπέροχους κάμπους και αμπελώνες της Θήβας!

Κυκλοφορεί από την MLK.

Η νύχτα σήκωσε νοτιά
Κι οι στάλες του ιδρώτα
Στάξανε μέσα στα μαλλιά
Κι ανάψανε σα φώτα
Και άστραψε η ομορφιά
Πιο όμορφη από πρώτα

Η μέρα άλλαξε καιρό
Και ρίγησε το σώμα
Ξύπνησα πλάι να σε δω
Μα είδα άδειο στρώμα
Κι αν ειν’ το στόμα μου πικρό
Τη γεύση σου έχει ακόμα

Όπου πηγαίνει ο καιρός
Μαζί και συ πηγαίνεις
Είν’ η καρδιά μου ουρανός
Που σαν πουλί διαβαίνεις

Ας ήταν μόνο μια φορά
Κοντά μου να ξυπνήσεις
Να με φιλήσεις τρυφερά
Να μ’ αποχαιρετήσεις
Κι ύστερα φόρα τα φτερά
Κι ας μη ξαναγυρίσεις

Όπου πηγαίνει ο καιρός
Μαζί και συ πηγαίνεις
Είν’ η καρδιά μου ουρανός
Που σαν πουλί διαβαίνεις

———————–

Λίγα λόγια για τον Χρήστο Μπότση
Ο Χρήστος Μπότσης γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Θήβα. Είναι φοιτητής του τμήματος φιλολογίας του Ρεθύμνου. Από πολύ νωρίς όμως, αγάπησε το τραγούδι. Έχει κάνει μαθήματα φωνητικής με τη Νόνα Βουδούρη κι έχει συμμετάσχει σε σεμινάρια φωνητικής και ερμηνείας της Νατάσσας Μποφίλιου, του Θέμη Καραμουρατίδη κ.ά.

Το 2018 κυκλοφόρησε σε επανεκτέλεση το τραγούδι με τίτλο Μαύρα Γιασεμιά σε μουσική του Γιώργου Σταυριανού και στίχους της Μυρτώς Κοντοβά.

Είναι μέλος του Θηβαϊκού Πειραματικού Θεάτρου με συμμετοχή σε μουσικές-θεατρικές παραστάσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here