Ο Χρήστος Νικολόπουλος, ο μεγαλύτερος διαχρονικός και σύγχρονος λαϊκός συνθέτης συντροφιά με τις μεγάλες ερμηνεύτριες του ελληνικού τραγουδιού, την Πίτσα Παπαδοπούλου, την Ελένη Βιτάλη και τη Γλυκερία που ο Χρήστος τις θεωρεί μούσες του.

Μαζί με την Ελένη Βιτάλη έχει γράψει το “Παίξε Χρήστο επειγόντως” σε στίχους του Μανώλη Ρασούλη, μαζί με τη Γλυκερία το “Άιντε μάτια μου γλυκά” του Μανώλη Ρασούλη, μαζί με την Πίτσα Παπαδοπούλου το “Δεν μετανιώνω” του Λευτέρη Παπαδόπουλου και πολλά άλλα.

Ο Χρήστος Νικολόπουλος την Τρίτη 7 και την Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου θα παρουσιάσει στο Θέατρο Άλσος ένα μουσικό πρόγραμμα από τα μεγάλα του τραγούδια. Το εντυπωσιακό σε αυτές τις συναυλίες του ιστορικού Θεάτρου Άλσους θα είναι το ότι οι τρεις μούσες του Χρήστου θα πουν και μεγάλες του επιτυχίες που τραγούδησαν σημαντικά ονόματα όπως ο Στέλιος Καζαντζίδης, η Χάρις Αλεξίου, ο Γιώργος Νταλάρας, ο Στράτος Διονυσίου, ο Πασχάλης Τερζής και πολλοί άλλοι. Επίσης οι τρεις μεγάλες ερμηνεύτριες μας θα τραγουδήσουν διασκευασμένα γνωστά και άγνωστα τραγούδια του συνθέτη.

Αυτές οι δύο συναυλίες είναι μια μεγάλη ευκαιρία να ξαναζήσουμε ιστορικές στιγμές.

Τρίτη 7 & Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου
Ώρα έναρξης παραστάσεων:21:00
‘Ώρα εισόδου κοινού: 19:00

Θέατρο Άλσος
Ευελπίδων 4, Κυψέλη – Πεδίον του Άρεως
Τηλ.: 210-8227471 & 210-8831487

Προπώληση: www.viva.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here