Ένας από τους μεγαλύτερους Έλληνες ηλεκτρικούς κιθαρίστες και συνθέτης, ιδρυτικό μέλος της θρυλικής ροκ μπάντας Τερμίτες, ο Αντώνης Μιτζέλος μαζί με την μοναδική Julie Massino και τον νεότερο εκρηκτικό Στέλιο Μαγαλιό θα βρίσκονται στο UpStage Γυάλινο ανήμερα Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς για δύο μοναδικές εμφανίσεις με πολλά κέφια και γκάζια!

Ο Αντώνης επιλέγει αγαπημένα τραγούδια που έχει γράψει ο ίδιος, με πολιτικό στίχο, ενίοτε και ερωτικό, πάντα με ένταση, που έχουν γεμίσει στάδια και έχουν συγκινήσει χιλιάδες fans, ενορχηστρωμένα με σύγχρονη ροκ αισθητική, παρέα με νέους ταλαντούχους μουσικούς.  Ψυχή Βαθιά και Βασίλισσα της σιωπής,  Φύλακας Άγγελος και Πόσο σε θέλω,  θα τα ακούσουμε με γκάζια και ψυχή και βεβαίως συμμετέχοντας!


Μαζί του, σε αγαπημένες επιλογές από το ξένο ρεπερτόριο, η Julie Massino, η Φωνή, όπως την χαρακτήρισε η εφημερίδα Variety στην Ν. Υόρκη όταν ξεκίνησε την διεθνή καριέρα της  διακρινόμενη δίπλα στην Ertha Kitt, αργότερα στην Ελλάδα καθηγήτρια των γνωστότερων ελλήνων τραγουδιστών για πολλά χρόνια και μέχρι σήμερα, και ο Στέλιος Μαγαλιός, νέος ροκ τραγουδιστής με χαρακτηριστική, εξαιρετική φωνή και γοητευτική on stage παρουσία, μέλος των Sober on Tuxedos που έχουν δυναμικά μπει στην hard rock / stoner σκηνή.

magalios_2015_10_001

Όλοι μαζί διασκευάζουν με groova και ενέργεια κομμάτια του ξένου rock-blues ρεπερτορίου, από τους Blues Brothers στους ZZTop & Michael Jackson, από την Tina Turner στην Amy Winehouse.

Την παράσταση χρωματίζουν απρόσμενα φωνητικά ντουέτα (και βάλε), όταν συναντιούνται και οι 3 τους, ροκάροντας αγρίως, επιλέγοντας να παντρέψουν με πολύ χιούμορ και κέφι το παλιό με το σύγχρονο. Μια παράσταση που πάνω απ΄όλα στοχεύει στο να τραγουδήσουμε μαζί και να περάσουμε καλά, με πείσμα και κόντρα στους καιρούς.

Τέλος, ο Αντώνης και η Julie σε κάθε τους εμφάνιση, στηρίζοντας πάντα τους νέους καλλιτέχνες, θα προσκαλούν στην σκηνή έναν νέο ερμηνευτή.

Το Σάββατο 25 Δεκεμβρίου θα γνωρίσουμε την Κατερίνα Τερζοπούλου και την 1ηΙανουαρίου θα είναι μαζί τους η Κατερίνα Βερβέρη και ο νέος Κύπριος ερμηνευτής Ανδρόνικος, που μέσα στον Ιανουάριο του 2016 θα κυκλοφορήσει σε Ελλάδα και Κύπρο τα νέα τραγούδια που του έχει γράψει ο Αντώνης Μιτζέλος.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Αντώνης Μιτζέλος: lead ηλεκτρική κιθάρα, φωνή
Julie Massinο: φωνή
Στέλιος Μαγαλιός: ακουστική κιθάρα, φωνή
Κώστας Χατζόπουλος: ηλεκτρική κιθάρα, βιολί
Βαγγέλης Παπαχριστόπουλος: drums
Λεωνίδας Φιλίντας: ηλεκτρικό μπάσο

Σάββατο 25 Δεκεμβρίου 2015
και Σάββατο 1η Ιανουαρίου 2016

Γυάλινο Μουσικό Θέατρο – Σκηνή UpStage
Λεωφόρος Συγγρού 143, Νέα Σμύρνη
T. 210 9315600

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here