Κυρίες και κύριοι, λέηντυζ εντ τζέντλεμεν, μάγκες και τσικάκια… Το Σάββατο, στου Δεκέμβρη τις 26, με καμπάνες και με γκονγκς, με τρίγωνα και με κάλαντα, με πάσσιον και με κουραμπιέ, έρχεται ο γόης ο ανυπέρβλητος, ο ηγέτης του πάθους, ο πειρατής της γυναικείας αθωότητας, ο τουρμπίνας ο δεκαεξαβάλβιδος, ο εκρηκτικός τυχοδιώκτης, ο ιντερνάσιοναλ πλέημπόης μίστερ Tonis Sfinos στο Gazi Music Hall και παραθέτει πάρτι δεξίωσης , μια μοναδική συναυλία, ένα μεταρεβεγιόν για να σημάνει την επιστροφή του στην Αθήνα!!

Ένα πάρτυ με σέικ και ντίσκο κάλαντα 60’s, 70’s και 80’s σε μιξ μείζονα, λουλουδιάρικο και φαντασμαγορικό, με τη φιλαρμονική της Μασσατσούτσετς, με 3 μάγους, αστέρια, γυαλισμένο και λαχταριστό! Ο Tonis με την μπάντα του, τους ηφαιστειακούς Πλέημεητς, την παιχνιδοζαβολιάρα Λόλα και τη ζουζουνιάρα Μόνικα, θα μας οδηγήσουν σε δρόμους στροβιλιστικούς και αισθησιακά ατίθασους!

Αυστηρό ντρεσσκόουντ: Μπλακ Μάη Τάι, Ρουντολφ, Σάντας, Αγγελάκι, Χίππικο κρίστμας δέντρο, Κάλτσα με δώρα, Ντίσκο γαλοπούλα χθεσινή.

tonis_sfinos_afisa_2015_12_001

Τα έλκηθρα αφήστε τα δίπλα στο πάρκιν και ελάτε να φιληθούμε κάτω από το γκι!

ΕΙΣΤΕ ΜΑΓΚΕΣ ΡΕΙ?

Tonis Sfinos & The Playmates

Σάββατο 26 Δεκεμβρίου 2015

Gazi Music Hall
Τηλ. Κρατήσεων: 2130185040

Τιμή φιάλης: απλή 140 €, special 170 € / 4 άτομα σε τραπέζι
Τιμή φιάλης κρασί: απλή 70 € / 2 άτομα σε τραπέζι

Τιμή φιάλης: απλή 140 €, special 170 € / 6 άτομα σε stand
Τιμή φιάλης κρασί: απλή 70 € / 3 άτομα σε stand

Είσοδος με ποτό: 15 €

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here