Χριστούγεννα χωρίς swing party δεν γίνεται. Γι’ αυτό και φέτος, μετά από το αναγκαστικό διάλειμμα του ’20, επανερχόμαστε με ένα διήμερο, μουσικοχορευτικό ντελίριο, παρέα με τους καλύτερους του είδους.

Η συνήθεια που έγινε λατρεία θα λάβει χώρα και πάλι στο γνωστό stage, του Ίλιον Plus. Με τους απίθανους Speakeasies, που έρχονται από τη Θεσσαλονίκη για δύο ζεστές συναυλιακές νύχτες, με swing διάθεση για μουσική, χορό, ποτά και γιορτινή λάμψη.

Χορευτικά το live πλαισιώνουν οι συνήθεις ύποπτοι τέτοιων περιστάσεων: οι Athens Boogie! Για να ξεσηκώσουν και να παρασύρουν το κοινό σε χορευτικές φιγούρες swing κατά τη διάρκεια του live.

Δευτέρα 27 Δεκέμβρη & Τρίτη 28 Δεκέμβρη
Οι πόρτες ανοίγουν στις 21:30

Ίλιον Plus
Πατησίων & Κοδριγκτώνος 17
Πληροφορίες – Κρατήσεις: 2108824383

Είσοδος: 10€

Το εισιτήριο καθήμενου σε τραπέζι προϋποθέτει ελάχιστη κατανάλωση προϊόντος πρόσθετης αξίας: 7€ (μπύρα / κρασί) ή 10€ (ποτό).
Φιάλη κρασί (ανά δύο άτομα): 30€ / Φιάλη ποτού (ανά τέσσερα άτομα): 65€

Διαδικτυακή Προπώληση: Viva.gr

Για την διευθέτηση των θέσεων καθημένων σε τραπέζια, επικοινωνήστε μετά την αγορά των εισιτηρίων σας στο 2108824383 ή στο 6983600510.

Δεν επιτρέπονται οι αλλαγές (σε άλλη ημέρα, ώρα ή θέση). Δεν επιτρέπονται οι ακυρώσεις.

* Ο κάτοχος του εισιτηρίου, βάση της σχετικής νομοθεσίας, υποχρεούται να επιδείξει κατά την είσοδο: [α] πιστοποιητικό εμβολιασμού κατά του Covid-19 ή [β] πιστοποιητικό νόσησης Covid-19 που εκδίδεται τριάντα (30) ημέρες μετά από τον πρώτο θετικό έλεγχο και η ισχύς του διαρκεί έως εκατόν ογδόντα (180) ημέρες μετά από αυτόν.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here