5/11/2012
www.musiccorner.gr
(Χορηγός Επικοινωνίας)

Μια παρέα –κάτι παραπάνω από- έτοιμη να ξεσηκώσει με ένα μοναδικό Rock Party που θα ταξιδέψει σε αγαπημένες μελωδίες από classic rock και σύγχρονες, δυναμικές  επιτυχίες από την Ελληνική και διεθνή μουσική σκηνή.

Η Χρυσώ Σταματοπούλου, οι ‘The Golden Ravens’ και ο Νίκος Χατζηστεφάνου, ενώνουν τις δυνάμεις τους και μας υποδέχονται την Κυριακή 11 Νοεμβρίου στο ROCKWOOD Live Stage!

Η Χρυσώ Σταματοπούλου, είναι γνωστή για τη ξεχωριστή φωνή της που αγγίζει, ταξιδεύει μαγεύει και μας παρουσιάζει τώρα, 3 νέα τραγούδια. Το “Ακατόρθωτο” είναι μια δυναμική, μελωδική μπαλάντα, ενώ τα “Έτσι μ’ αφήνεις κι εσύ” και “Λευκή σημαία” είναι δύο rock ρυθμικά τραγούδια. Τα τραγούδια είναι σε στίχους και μουσική του πολύ επιτυχημένου δημιουργικού διδύμου Πήγασος, εκτός από το “Έτσι μ’ αφήνεις κι εσύ”  που η μουσική είναι του Δημήτρη Παπαβομβολάκη και οι στίχοι του Σταμάτη Μορφονιού. Είναι μια δυναμική και ιδιαίτερη παρουσία στη rock μουσική σκηνή με πλούσια εμπειρία, αξιόλογες συνεργασίες και ένα πολλά υποσχόμενο μέλλον μπροστά της.

Οι ‘The Golden Ravens’ αποτελούνται από τους: Βαγγέλη Σιμιντζή (Κιθάρες), Ανδρέα Σαραντίδη (Πλήκτρα), Γιάννη Λιτινάκη (Μπάσο) και Λευτέρη Μώρο (Τύμπανα).

Ο Νίκος Χατζηστεφάνου, είναι ένας νέος καλλιτέχνης με δυναμική παρουσία και δικές του συνθέσεις και έχοντας το πρώτο του προσωπικό album, μας παρουσιάζει τα νέα του τραγούδια.

ROCKWOOD Live Stage
Βασ. Ηρακλείου 2 & Πατησίων
Μουσείο- Αθήνα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here