Ο χειμώνας έρχεται να τραβήξει την αυλαία του για την DUSK στον εναλλακτικό underground χώρο του Death Disco, όπου ξόρκια & πνεύματα κυκλοφορούν & συναντούνται ελεύθερα, την Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου. Πέραν των κομματιών του δίσκου της, το νεογέννητο “Dolphin“ & νέες διασκευές αγαπημένων της “σταθμών” θα μας παρουσιάσει & το επερχόμενο single της σε συνεργασία με τον Greggy K. , “Slipping Beauty”.

dusk_afisa_2015_11_001

Το 2012 η DUSK ηχογράφησε & κυκλοφόρησε το πρώτο της single, “What are the chances?”, από την «The Sound of Everything» με την οποία συνεργάστηκε & για τις επόμενες κυκλοφορίες της. Το οικείο “Chances” άνοιξε τον δρόμο για την καρδιά του κοινού και προλόγισε τον ερχομό του πρώτου της album “The Debut of Crossing the Lines” το οποίο κυκλοφόρησε, τον Απρίλιο του 2014.

Στη συνέχεια, στήνοντας την επίλεκτη μπάντα της,ξεκίνησε εμφανίσεις σε μουσικές σκηνές & φεστιβάλ τις οποίες συνεχίζει έκτοτε.

Το single της “Dolphin”, σε παραγωγή του Greggy K., κυκλοφόρησε τον Απρίλιο κάνοντας μια εισαγωγή & αφιέρωση πίστης στην αγάπη & στο Βαθύ Μπλε του καλοκαιριού.

Αυτόν τον μήνα αναμένεται και η ανεπίσημη κυκλοφορία του “Slipping Beauty”, κομμάτι το οποίο γεννήθηκε & ηχογραφήθηκε σε μια στιγμή βαθύτερης επικοινωνίας μεταξύ του Greggy K. & της DUSK.

Μαζί με την DUSK παίζουν οι :
Matina Sous Peau: βιολί, synth, φωνητικά
Πάνος Καλκανάς: ηλεκτρική κιθάρα, ukulele
Δαυίδ Μπρομοίρας: Μπάσο
Κωνσταντίνος Ζέρβας: Drums

Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου 2015

Οι πόρτες ανοίγουν στις 21:30 // Ώρα έναρξης 22:00
Είσοδος: €6 ευρώ

Death Disco
Ωγύγου 16 και Λεπενιώτου, Ψυρρή Αθήνα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here