Η Δανάη Παπαδημητρίου επιστρέφει ξανά με το τρίτο της μουσικό κομμάτι, με τίτλο: «Άνοιξης Στεφάνι», σε δικούς της στίχους – μουσική και ενορχήστρωση του Γιάννη Δαμιανίδη.

Το τραγούδι με τίτλο “Άνοιξης Στεφάνι” είναι πλέον διαθέσιμο σε όλες τις μουσικές πλατφόρμες και πλέον το βλέπουμε οπτικοποιημένο στο YouTube με το Official Music Video του.

«Ένα όνειρο, ένας ανεκπλήρωτος έρωτας ή μια ανάμνηση; Τα μάτια της ψυχής σας θα αποφασίσουν».

Επίσης, το μουσικό κομμάτι θα κάνει την εμφάνισή του από την χειμερινή σεζόν, σε θεατρική παράσταση της Αθήνας, ως μια πρωτότυπη μουσική σύνθεση και διασκευή πάνω στις «Λευκές Νύχτες», του Φιοντόρ Ντοστογιέφσκι, σε σκηνοθεσία Μάνου Καβίδα.

Δυο λόγια για τη Δανάη Παπαδημητρίου…
Γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Λάρισα, ασχολήθηκε από μικρή ηλικία με τη ρυθμική γυμναστική, το τραγούδι, το θέατρο και το χορό.

Στη συνέχεια σπούδασε Νομική, στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου έκανε τα πρώτα της βήματα στο τραγούδι. Συνεργάστηκε με τους Opera Chaotique και εμφανίστηκε μουσικά σε μικρές σκηνές της Θεσσαλονίκης και της Λάρισας.

Τη Δανάη Παπαδημητρίου τη γνωρίσαμε μουσικά το 2020, με το πρώτο της τραγούδι με τίτλο: «Πεταλούδα», σε δικούς της στίχους και μουσική. Το τραγούδι αυτό είχε μεγάλη απήχηση στο κοινό, προβλήθηκε στο Mad tv και παρουσιάστηκε ως ανερχόμενη καλλιτέχνιδα στο “Μουσικό Κουτί”, της ΕΡΤ, μέσα από τις «Εξερευνήσεις» του Πάνου Σουρούνη. Επίσης, κέρδισε την πρώτη θέση στον διαδικτυακό μουσικό διαγωνισμό της Εrtopen Web Radio.

Στη συνέχεια η Δανάη κυκλοφόρησε το δεύτερο μουσικό της κομμάτι με τίτλο: «Μόνο Εσύ», σε δικούς της στίχους και μουσική.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here