Η Daphne Lawrence χάρη στη δημιουργικότητα και το όραμά της έχει καταφέρει να ελίσσεται μουσικά με ευκολία ανάμεσα στην pop, rnb & λαϊκή μουσική σκηνή.

Η Daphne είναι το πρόσωπο που κρύβεται πίσω από τα κορυφαία hits «Αμαρτίες» & «Λίγο Λίγο» της Αναστασίας (σε συνεργασία με τον Γιώργο Καλογεράκο), αλλά και αυτή η εντυπωσιακή φωνή που συναντάς στο rap flow του «Αίμα» της απόλυτης Ελληνίδας σταρ Άννας Βίσση. Είναι το κορίτσι που συμμετείχε στην δημιουργία του “Hold On” της Τάμτα, αλλά η τραγουδίστρια που έκανε τις γυναίκες κάθε ηλικίας να ταυτιστούν με τον στίχο «Έφυγες σαν αχάριστος που είσαι» από το τελευταίο ομότιτλο hit της. Και είναι και η γυναίκα που σε έκανε τα τελευταία να βαϊμπάρεις με τα “Lust” & «Σάββατο Βράδυ» σε συνεργασία με τον Ripen, ή ακόμα και με το cover του “Sari” που έχει μέχρι σήμερα πάνω από 6,8 εκατομμύρια views στο YouTube.

Το νέο της δισκογραφικό βήμα έχει τον τίτλο «Σιγουριά», ένα ατμοσφαιρικό pop κομμάτι σε μουσική & στίχους της ίδιας και του Γιώργου Καλογεράκου, το οποίο μόλις κυκλοφόρησε ψηφιακά από την Golden Records και τη Minos EMI, a Universal Music Company ενώ μπορείτε να το βρείτε και στο YouTube σε ένα iconic music video δια χειρός Dimitris Preve.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here