16/11/2012
www.musiccorner.gr

«Έγραψα τα περισσότερα κομμάτια του «Delos Project» θέλοντας να μιλήσω για τις συναντήσεις της ζωής που μας μεταμορφώνουν.

Όσο επώδυνες κι αν είναι αυτές οι μεταμορφώσεις κρύβουν πάντα μέσα τους τη χαρά της επόμενης κίνησης, της νέας ζωής. Σαν την πεταλούδα που βγαίνει από το κουκούλι…

Πολλά ηχοχρώματα και ρυθμοί αποτελούν τα κύρια συστατικά του «Delos project». Η ηλεκτρική μπλουζ κιθάρα μας, που μας ταξιδεύει από το Μάλι ως την Αμερική, οι αφρικάνικοι ρυθμοί, ο απόηχος της ανατολικής παράδοσης.

Στίχοι που ήρθαν σαν από μόνοι τους στ’ αγγλικά και στα ελληνικά, μιλούν για τις στιγμές εκείνες που ο χρόνος σταματάει και καταλαβαίνεις ότι είναι δυνατό να είσαι αυτός που πραγματικά θα ήθελες να είσαι κι όχι αυτός που σε ανάγκασαν!

Σε συνεργασία με τον Γιώργο Παλαμιώτη σκηνοθετήσαμε μουσικά όλα αυτά τα στοιχεία, εμπνευσμένοι από ιδιαίτερους καλλιτέχνες που μας έσπρωξαν να ρισκάρουμε απρόσμενες μίξεις!

Κάναμε βόλτα το «Desert blues» στα σοκάκια της Κωνσταντινούπολης, μεθύσαμε με  ινδικές μελωδίες και χορέψαμε πάνω σε ξέφρενα ηπειρώτικα γκόσπελ!

Όχι για κανέναν άλλο λόγο… μόνο για να σας πούμε γι’ αυτή τη  μυστική ζωή που καμιά φορά φανερώνεται μέσα σε μια νύχτα… σ’ ένα τσαφ!.. όπως  η Δήλος του μύθου!»  

Φωτεινή Παπαδόδημα

ΜΟΥΣΙΚΟΙ
Φωτεινή Παπαδόδημα: φωνή
Γιώργος Παλαμιώτης: ηλεκτρική κιθάρα
Χάρης Χαραλάμπους: ηλεκτρικό μπάσο
Σέργιος Χρυσοβιτσάνος: βιολί
Λευτέρης Χαβουτσάς: ούτι
Ειρήνη Τριανταφυλλίδη: λαούτο- φωνητικά
Κωστής Κοπανάρης: κρουστά
Anjo: κρουστά
Demian Gomez: κρουστά

ΚΥΡΙΑΚΗ 18 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2012
Ώρα έναρξης:22.30

Είσοδος:5€ (Εισιτήριο θεάματος, δεν περιλαμβάνει ποτό)
Σε τραπέζι: 8€ (Εισιτήριο θεάματος, δεν περιλαμβάνει ποτό)

Faust
Καλαμιώτου 11 & Αθηναΐδος 12
Τηλ.: 210 3234095

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here