Η μεγαλύτερη κυκλοφορία της χρονιάς από τo χρυσό κορίτσι της Ελληνικής Δισκογραφίας DEMY και την Panik Records!

Σύντομα αναμένεται και το ομότιτλο ολοκληρωμένο Album “Ρόδινο Όνειρο” !

demy_singles_2014_12

“Είναι τιμή μου να είμαι η πρέσβειρα του ΚΕΕΛΠΝΟ για την Παγκόσμια Ημέρα κατά του AIDS και που αυτός ο οργανισμός με την τόσο μεγάλη δράση, μου εμπιστεύεται την επίσημη φωνή για την καμπάνια Getting2Zero και τα μηνύματα ζωής που αφορούν στην ενημέρωση και πρόληψη απέναντι στον ιό του HIV/AIDS.  Με αφορμή την 1η Δεκεμβρίου, στόχος η ενημέρωση, η έγκαιρη διάγνωση, η μείωση των μολύνσεων, η μείωση των ανθρώπων που δεν γνωρίζουν την οροθετικότητά τους στον HIV, η εξάλειψη των διακρίσεων σε βάρος οροθετικών ατόμων. Πια, υπάρχει η γνώση, υπάρχει η ευαισθητοποίηση και τα μέσα έγκαιρης διάγνωσης και κυρίως πρόληψης, ας βοηθήσουμε να μειωθούν οι νέες λοιμώξεις από τον ιό. ΜΗΔΕΝΙΖΟΥΜΕ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΟΛΥΝΣΕΙΣ. ΜΗΔΕΝΙΖΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΘΑΝΑΤΟΥΣ ΑΠΟ AIDS. Γνωρίζουμε πώς μεταδίδεται και πώς ΔΕΝ μεταδίδεται. ΜΗΔΕΝΙΖΟΥΜΕ ΤΙΣ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ.

Μάθετε περισσότερα στο http://www.keelpno.gr/   για το τί μπορείτε να κάνετε! Είναι αλήθεια πολύ απλό να γίνεις εθελοντής και να βοηθήσεις!!

 Yπέροχοι άνθρωποι μας βοήθησαν να φτιάξουμε ένα βιντεοκλίπ με δυνατές στιγμές συγκίνησης, που αγκαλιάζει το ¨Ρόδινο όνειρο¨ αλλά και έναν πολύ σημαντικό σκοπό.”

Demy


Μουσική: Kristian Ορφανίδης, Απόστολος Vidos
Στίχοι: Kristian Ορφανίδης
Παραγωγή: Alex Leon
Σκηνοθεσία :Sherif Fransis
Casting: Νίκος Βασιλάκης, Maria Ergul

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here