Μάιος 2011
www.musiccorner.gr

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Δισκογραφική Εταιρεία : Lyra

Η Diana (Ντιάνα) Ζαχαριάδου γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Γεωργία. Την εφηβική της ηλικία την πέρασε στην πόλη των Σερρών απ’ όπου και ξεκίνησε τα πρώτα της βήματα στο χώρο του τραγουδιού. Προέρχεται από μουσική οικογένεια και οι σπουδές της στο πιάνο την ώθησαν να ασχοληθεί επαγγελματικά με το τραγούδι.

Η Diana είναι ένα νέο, φρέσκο και ανερχόμενο πρόσωπο στην ελληνική δισκογραφία. Με συνεργασίες δίπλα σε μεγάλα ονόματα όπως αυτά των: Αντώνη Βαρδή, Γιάννη Πάριου, Πασχάλη Τερζή, Σταμάτη Γονίδη, Νίκο Βέρτη, Γιώργο Μαζωνάκη και άλλων.

Έρχεται να μας συστηθεί με το πρώτο της άλμπουμ «Τα πάντα μπορείς», με συμμετοχές των πιο διακεκριμένων παραγωγών της ελληνικής δισκογραφίας. Είναι σπάνιο σε ένα δίσκο και μάλιστα σε πρωτοεμφανιζόμενου καλλιτέχνη, να συνυπάρχουν δημιουργοί όπως οι: Κυριάκος Παπαδόπουλος, Εκείνος και Εκείνος, Γιώργος Μουκίδης, Παναγιώτης Γιατράκος, Ηλίας Φιλίππου, Δημήτρης Παρασκευόπουλος, αλλά και οι: Ιωάννης Πάττας, Γιάννης Ρεντούμης, Κώστας Λογοθετίδης, Μιχάλης Φάβιος. Στο άλμπουμ υπάρχουν και δύο διασκευές ξένων τραγουδιών, το ομότιτλο Τα πάντα μπορείς (Sit u ouvres tes bras) σε ελληνικούς στίχους της Μαρίνα Λιτβίνοβα και το Να ξαναρθείς (Horchat Hai Caliptus) σε ελληνικούς στίχους της Ρένας Καμάρη.

Την παραγωγή και ενορχήστρωση υπογράφει ο Αντρέας Γιατράκος (γνωστός για τις συνεργασίες του με τους: Χάρη Αλεξίου, Γιώργο Νταλάρα, Νίκο Βέρτη, Γιώργο Μαζωνάκη, Tamta, Going Through και πολλούς άλλους).

Ένα ονειρεμένο δισκογραφικό ντεμπούτο για την DIANA.Το album είναι ιδιαίτερο, με ethnopop και dance/rock αποχρώσεις. Χαρακτηρίζεται από την υψηλή του αισθητική και το άρτιο καλλιτεχνικό του αποτέλεσμα!

Ήδη το πρώτο single του άλμπουμ «Να μ’ αγαπάς (μάτια μου)» 2bu mix ακούγεται σε πολλά ραδιόφωνα σε όλη την Ελλάδα ενώ οπτικοποιήθηκε από τον Μανώλη Τζιράκη: http://www.youtube.com/watch?v=gDEp9uKDPrE

Η φωνή και η χροιά της DIANA μοναδική! Η DIANA ήρθε για να μείνει!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here