Νέο τραγούδι από τον Δημήτρη Μεσημέρη με τίτλο «Επιβάτης», σε στίχους του Βασίλη Χαρίση και μουσική του Δημήτρη Μεσημέρη.

Μετά από την κυκλοφορία του άλμπουμ «Έχω του κόσμου ποιήματα», ο Δημήτρης Μεσημέρης κυκλοφορεί ένα άκρως καλοκαιρινό single, με τίτλο «Επιβάτης». Ένα ταξιδιάρικο τραγούδι, που εκφράζει την επιθυμία, αν όχι και την ανάγκη όλων μας για ένα ταξίδι μακριά από την καθημερινότητα και την πραγματικότητα.

Οι στίχοι του Βασίλη Χαρίση περιγράφουν τα συναισθήματα του ταξιδιού που ο καθένας έχει επιλέξει για τον εαυτό του. Όσες και να είναι οι δυσκολίες, οι ομορφιές του θα είναι περισσότερες. Σαν «κοσμογυρισμένος ναύτης», με οδηγό το όνειρο και την αγάπη, αξίζει να ζεις κάθε φορά το υπέροχο ταξίδι, πριν φτάσεις στον προορισμό, στα δικά σου «λιμάνια της ζωής».

Η μουσική του Δημήτρη Μεσημέρη, ρυθμική και καλοκαιρινή που γίνεται καράβι ταξιδεύοντας μας σε έντονες χαρούμενες εικόνες με χρώμα, όπου συνδέονται με την περιγραφή των στίχων. Άλλωστε και το μεγαλύτερο ταξίδι, που είναι η ίδια η ζωή, με μια κιθάρα στον ώμο και με καλούς συνεπιβάτες, γίνεται ξεχωριστό, συναρπαστικό.

Το μουσικό βίντεο γυρίστηκε στην άγρια ομορφιά της ακτής του Κάππαρη, στο Παραλίμνι, στην Κύπρο. Εκεί όπου το σενάριο ήθελε τον Δημήτρη Μεσημέρη και την παρέα του να περνούν όμορφες ανέμελες στιγμές δίπλα στη θάλασσα κάνοντας όνειρα για μεγάλα ταξίδια.

Ερμηνεία: Δημήτρης Μεσημέρης
Στίχοι: Βασίλης Χαρίσης
Μουσική: Δημήτρης Μεσημέρης

Στη θάλασσα των εποχών
Τα πάθη μου ριγμένα
Σαν δίαυλος των στεναγμών
Αγάπη μου για σένα

Εσένα θα ‘χω οδηγό
Σ’ όλα μου τα ταξίδια
Μην τύχει πάλι και χαθώ
Στου χρόνου τα παιχνίδια

Κοσμογύρισμενος ναύτης
Στα λιμάνια της ζωής
Της αγάπης επιβάτης
Ποιητής ταξιδευτής

Με την καρδιά προορισμό
Σε νέα παραμύθια
Σαν τον τρελό σ’ ακολουθώ
Που λέει την αλήθεια

Κοσμογύρισμενος ναύτης
Στα λιμάνια της ζωής
Της αγάπης επιβάτης
Ποιητής ταξιδευτής

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here