Το PassPort-Κεραμεικός, ο Δ.Σαββόπουλος και η Ε.Βιτάλη ανακοινώνουν ότι δεν θα προχωρήσουν τελικά στην πραγματοποίηση των παραστάσεων που εντατικά ετοίμαζαν το τελευταίο διάστημα.

Αν και υπήρχε από αμφότερες τις πλευρές η καλύτερη δυνατή διάθεση για συνεργασία, τελικά δεν είναι εφικτή η υλοποίηση της συγκεκριμένης παράστασης στην παρούσα φάση. Και οι δυο πλευρές εύχονται ολόψυχα καλή επιτυχία στη συνέχεια και θα είναι αρωγοί ο ένας στις προσπάθειες του άλλου στο μέλλον.

 

Κυρίες και κύριοι –και γιατί όχι και αγαπητά μας παιδιά- ο Διονύσης Σαββόπουλος και η Ελένη Βιτάλη από το Σάββατο 19 Δεκεμβρίου, στο νέο Passport, στο Cine Κεραμεικός, σε ένα εύψυχο πρόγραμμα μουσικής και τραγουδιών υπό τον τίτλο «Σήκω ψυχή μου, δώσε ρεύμα».

Πρόκειται για ένα θέατρο τραγουδιών με τη σφραγίδα του Διονύση Σαββόπουλου, όπως μόνο εκείνος ξέρει να φτιάχνει για να μας ψυχαγωγεί.  Ο κορυφαίος μας τραγουδοποιός συναντά στη σκηνή την μεγαλύτερη και αρράγιστη λαϊκή μας τραγουδίστρια, αυτή τη «δύναμη της φύσεως» όπως λέει ο ίδιος, την Ελένη Βιτάλη, σε μια συνεργασία που ήδη κουβεντιάζεται ως συνεργασία της χρονιάς και μάλιστα ιστορικής σημασίας για τα μουσικά μας πράγματα.

savvopoulos_vitali_passport_2015

Η συνάντηση γίνεται στο νέο Passport που έρχεται μετά από πέντε χρόνια πετυχημένης λειτουργίας στον Πειραιά, να εγκατασταθεί φέτος στην Αθήνα, στον φιλόξενο χώρο του CineΚεραμεικός που αυτή τη στιγμή ανακαινίζεται άρδην και ετοιμάζεται για την καινούργια μουσική του ζωή. Πρόγραμμα και χώρος στήνονται με τη διάθεση να αποτελέσουν μουσικό στέκι, από αυτά που πας και ξαναπάς, όχι μόνο γιατί το θέλεις αλλά και γιατί το μπορείς. 

Κάθε Παρασκευή και Σάββατο με πρεμιέρα Σάββατο 19/12
Τιμές εισιτηρίων:
Σε τραπέζι ελάχιστη κατανάλωση από 20 έως 35 ευρώ, ανάλογα με τη ζώνη. Ορθιοι 13 ευρώ με ποτό
Οι πόρτες ανοίγουν στις 21.30

PassPort Κεραμεικός
Κεραμεικού 58 & Μαραθώνος, Αθήνα –

Τηλ.: 210 5222203 / 210 4130153

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here