28/5/2012
www.musiccorner.gr

Ο Ολλανδός DJ, παραγωγός και remixer DJ San μας παρουσιάζει το νέο του single με τίτλο “Love’s Like Breathing”. Στο ολοκαίνουριο αυτό track ο San συνεργάζεται με την Nikki Ponte. Το τραγούδι είναι από σήμερα διαθέσιμο σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα και κυκλοφορεί από τη Sony Music Ολλανδίας.

 

Ο San θεωρείται ένας από τους κορυφαίους νέους DJs στην Ολλανδία σύμφωνα με το Αγγλικό περιοδικό M8 Magazine “SAN is the next big thing from Holland. Remember who told you about him first!”. Το Βρετανικό περιοδικό DJ Mag έχει γράψει “San looks certain to go far. Comparison can easily be drawn with fellow Dutch exports Armin Van Buuren & Tiësto” ενώ ο διάσημος DJ John Digweed τον έχει χαρακτηρίσει ως “An amazing dj, with excellent Dj skills”. Οι παραγωγές του έχουν συμπεριεληφθεί σε mix cds από DJs όπως οι Armin Van Buuren, Tiesto, Paul Van Dyk, Dave Seaman, Sasha, John Digweed, Deep Dish, Ferry Corsten και πολλούς άλλους. Ο Tiesto είναι ένας από τους μεγαλύτερους υποστηρικτές του καθώς του έχει ζητήσει να του κάνει remix αλλά και να παίξει ως support act στα DJ sets του σε διάφορες χώρες.

Η Nikki Ponte κέρδισε το κοινό και τους κριτικούς με τις εμφανίσεις της στο talent show X-Factor. Έχει κάνει 10 χρόνια κλασσικές μουσικές σπουδές και όπερα ενώ έχει συμμετάσχει και σε μουσικούς διαγωνισμούς στο Toronto του Καναδά έχοντας κατακτήσει την κορυφή. Η πρώτη της μεγάλη επιτυχία ήρθε πριν ακριβώς ένα χρόνο με το τραγούδι “Hey You”, μια παραγωγή του DJ και παραγωγού Dimension-X (“Why ‘d Have To Fall In Love With You”, “Talking In Your Sleep”, “Call Me” κα). Το τραγούδι σκαρφάλωσε στο Top10 του Ελληνικού airplay chart και στο #1 του Ελληνικού iTunes Chart. Λίγους μήνες αργότερα μας παρουσίασε το δεύτερο single της με τίτλο “Remembering The Summer Nights” το οποίο έφτασε μέχρι και την κορυφή του Ελληνικού iTunes dance chart. Η Nikki Ponte είναι υποψήφια στα φετινά MAD Video Music Awards στην κατηγορία ‘Πρωτοεμφανιζόμενος Καλλιτέχνης’.

Ο DJ San και η Nikki Ponte συνεργάζονται στο απόλυτο dance anthem του καλοκαιριού. Το “Love’s Like Breathing” το έγραψε και το έκανε παραγωγή ο San. Ο ίδιος δήλωσε «Έμαθα για την Nikki Ponte από κάποιους κοινούς γνωστούς και μου άρεσε πολύ η φωνή της. Της πρότεινα να συνεργαστούμε στο νέο μου single κάτι το οποίο δέχτηκε με μεγάλο ενθουσιασμό». Η Nikki Ponte είπε «Είναι μεγάλη μου τιμή που συνεργάζομαι με έναν από τους κορυφαίους νέους DJs και παραγωγούς της Ολλανδίας. Εύχομαι να σας αρέσει το αποτέλεσμα μιας άψογης συνεργασίας».

Ο DJ San και η Nikki Ponte θα πραγματοποιήσουν lives shows το καλοκαίρι με αποκορύφωμα την εμφάνισή τους στο “Summer Of Love Festival”, το οποίο θα γίνει στις 19 Αυγούστου στην Κύπρο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here