H FM Records και ο Γιάννης Καραλής κάνουν την έκπληξη της χρονιάς με την πιο αγαπημένη μπαλάντα της δεκαετίας του ‘90 σε αγγλικό πλέον στίχο από τη Ντέμη Ρούσσα.

Το «Ψάξε με» γίνεται “When I breathe

Κάποια τραγούδια κάνουν την έκπληξη και φέρνουν νέο αέρα στα μουσικά δρώμενα. Ο Γιάννης Καραλής κατάφερε με το «When I breathe” να δώσει και μια νέα ανάσα στο μουσικό γίγνεσθαι. Σε μία μοναδική διασκευή που διαφοροποιείται στο άκουσμα αλλά ταυτίζεται συναισθηματικά με το «Ψάξε με» κατανοούμε πως ακόμα και με αγγλόφωνο στίχο οι νότες μπορούν πάντα να μας οδηγούν εκεί που αγαπήσαμε.

Η έκπληξη της χρονιάς, δεν έγινε από ένα mainstream hit όπως εμείς μεταφράζουμε την έννοια mainstream, αλλά από ένα κλασσικό τραγούδι που μας έχει συντροφεύσει σε αμέτρητες στιγμές. Κι αυτή ακριβώς η παραδοχή, το παλιό που έρχεται ολοκαίνουριο είναι ότι πιο mainstream θα ακούσεις φέτος.

Το «Ψάξε με» του 1994 από το άλμπουμ «4» του Χρήστου Δάντη μας πηγαίνει πίσω 29 χρόνια για να μας φέρει στο τώρα με μία δυναμική νέα εκτέλεση. Με αγγλικό στίχο πλέον και τίτλο «When I breathe” η Donna δίνει νέα ανάσα στην πιο αγαπημένη μπαλάντα της δεκαετίας του ’90.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ