12/9/2011
www.musiccorner.gr
Γράφει ο Μάριος Γκούβας

Ένα DVD με το σύνολο των εμφανίσεων των Rolling Stones στο δημοφιλές σόου του Ed Sullivan στην αμερικανική τηλεόραση θα κυκλοφορήσει την 1η Νοεμβρίου από την Universal Music Enterprises και την Sofa Entertainment.

Ο Andrew Solt, ιδρυτής και εκτελεστικός διευθυντής της Sofa, μίλησε για την πρωτοβουλία των δύο εταιρειών : “Οι καλύτερες ζωντανές τηλεοπτικές εμφανίσεις των Rolling Stones βρίσκονται σ’ αυτές τις εκπομπές! Στις συναυλίες και σε άλλες live εμφανίσεις δεν υπάρχει η ίδια ποιότητα παραγωγής όπως σε ένα τηλεοπτικό studio. Ο ήχος είναι σχεδόν τόσο καλός όσο αυτός που υπάρχει σε ένα studio ηχογράφησης. Επιπλέον, όλοι όσοι εμφανίστηκαν στο σόου του Ed γνώριζαν ότι θα τους δουν ζωντανά σχεδόν 35 εκατομμύρια τηλεθεατές. Συνεπώς προετοιμάστηκαν πολύ καλά για τις εμφανίσεις αυτές. Το γεγονός της εμφάνισης στην τηλεόραση έκανε όλους τους καλλιτέχνες να δίνουν το μέγιστο”.

Οι έξι εμφανίσεις των Stones στο σόου του Sullivan χρονολογούνται από τις 25 Οκτωβρίου του 1964 μέχρι τις 23 Νοεμβρίου του 1969. Σ’ αυτές τις εμφανίσεις οι Stones ερμήνευσαν 17 τραγούδια, μεταξύ των οποίων και το “Let’s Spend The Night Together” το οποίο, κατ’ εντολήν του Sullivan τιτλοφορήθηκε “Let’s Spend Some Time Together”, προφανώς για να μην υπάρξουν αντιδράσεις από το σεμνότυφο αμερικανικό κοινό.

Το set περιλαμβάνει το σύνολο των εμφανίσεων των Stones, με τις συνεντεύξεις των μελών του συγκροτήματος, αλλά και πλήθος δηλώσεων άλλων καλλιτεχνών για το γκρουπ, ενώ συνοδεύεται και από ένα 24σέλιδο βιβλιαράκι με σπάνιες φωτογραφίες και σχολιασμό από τον Greil Marcus.

Στο set που θα κυκλοφορήσει την 1η Νοεμβρίου περιλαμβάνονται τα τραγούδια :

Around and Around
Time is On My Side
The Last Time
Little Red Rooster
Everybody Needs Somebody to Love
2120 South Michigan Avenue
(I Can’t Get No) Satisfaction
As Tears Go By
19th Nervous Breakdown
Paint It Black
Lady Jane
Have You Seen Your Mother, Baby, Standing in the Shadow?
Ruby Tuesday
Let’s Spend Some Time Together
Gimme Shelter
Love in Vain
Honky Tonk Woman

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here