Δύο μεγάλες συναυλίες με τον τίτλο «Ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς και οι φίλοι του» θα δώσει ο Σταμάτης Σπανουδάκης στο Θέατρο Αριστοτέλειον της Θεσσαλονίκης την Τρίτη 29 και την Τετάρτη 30 Μαΐου.

«Νομίζω ότι ο τίτλος αυτός περιέχει όλα όσα, χωρίς νότες, θα ήθελα να σας πω. Τρίτη 29 Μαΐου 2018. Πόσα χρόνια μετά την Άλωση της γλυκιάς Πόλης! Ο χρόνος, όμως, που περνάει, λίγο με αφορά. Η αγάπη που ‘χω χαραγμένη στη ψυχή μου για τον Κωνσταντίνο Παλαιολόγο, την Πόλη, τον Αλέξανδρο, τη Σμύρνη και τη Μητέρα Ελλάδα, ξεπερνάει κάθε χρόνο, κάθε χώρο, και με φέρνει εδώ παρόντα, την κατάλληλη στιγμή κοντά σας. Δόξα τω Θεώ για όλα. Όσα γίναν, όσα γίνονται και όσα έρχονται!», τονίζει ο Σταμάτης Σπανουδάκης.

spanoudakis_2018_02_001

Μαζί του στο Αριστοτέλειον, οι μόνιμοι πια συνεργάτες του:
η ορχήστρα εγχόρδων «Τάμαλο», με σολίστ τον Αλέξανδρο Παπαδιαμάντη (βιολί) και τον Δημήτρη Κοτταρίδη (βιολοντσέλο),

οι Πάνος Κατσικιώτης (ντραμς), Νίκος Χατζόπουλος (κοντραμπάσο), Μαρίνος Τριανταφυλλίδης (πλήκτρα) και Γιώργος Κοντοβάς (πιάνο),

και η μεγάλη τετράφωνη χορωδία «Μελωδοί» με μαέστρο τον Γιώργο Ζιάκα.

Τρίτη 29 και Τετάρτη 30 Μαΐου 2018
Ώρα έναρξης: 21.00

Θέατρο Αριστοτέλειον
Εθν. Αμύνης 2, Θεσσαλονίκη
Τηλέφωνο: 231 0262051

Διάθεση εισιτηρίων

• Στο ταμείο του Θεάτρου Αριστοτέλειον, τηλ. 2310 262051
• Ηλεκτρονικά στο ticketservices.gr, τηλ. 210 7234567
• Και σε όλα τα καταστήματα Public

Τιμές εισιτηρίων
Ζώνη Α: 22,00 €
Ζώνη Β: 18,00 €
Φοιτητές, ΑΜΕΑ: 15,00 €
Ομαδικά εισιτήρια: 13,00 € στη Ζώνη Β για ομάδες 15 ατόμων και άνω

Τη συναυλία οργανώνει το Μελωδικό Καράβι.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Κοιτα λιγο την κατασταση με τις δικαστικες αποφασεις, τις διαιτησιες, την στοχοποιηση προσωπων απο κεντρα κλπ κλπ και ασε τις ηλιθιοτητεςτα επεισοδια παντα εχουν ονοματεπωνυμο, απλα συμβαινει τωρα το αφεντικο να εχει υπαληλους την Αξιογλου και τον Τσαλακωτοε και για κοιτα και λιγο γιατι δειχνουν τετοια αντανακλαστικα για την χειρονομια του Χιμενεθ πχ (και καλα εκαναν) και καποιους αλλους που μας δειχνουν τα τετοια τους δεν τους βλεπουν οι δικαστες σου, μιας και μας το δηλωνεις τωρα ενα τριημερο σαν επιτυχια σας, τους ειδαμε και αυτους τοσους μηνες με τις δηλωσεις κατα καιρους τον γαυρων που στις περισσοτερες των περιπτωσεων ηταν συκοφαντικες αρα κακουργημα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here