Μετά την επιτυχημένη τους παράσταση στον Ρυθμό Stage τον Νοέμβριο, η Σύλβια Ευθυμίου και ο Alex Papadiamantis επιστρέφουν στη μουσική σκηνή, την Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου. Σας καλούμε να είστε εκεί μαζί μας γιατί το μόνο σίγουρο στις αβέβαιες μέρες μας είναι ότι θα απολαύσουμε μαζί καλή μουσική, στη μοναδική μουσική παράσταση, «Χρώματα Μεσογείου».

efthimiou_sylvia_alex_papadiamantis_2015_12_001

Ο Alex Papadiamantis συνθέτης και κορυφαίος σολίστας ηλεκτρικού βιολιού, παρουσιάζει ένα συγκλονιστικό μουσικό ταξίδι γεμάτο φαντασία, χρώματα και εικόνες από την Μεσόγειο, με τη φωνή της Σύλβιας Ευθυμίου, αλλά και ορχηστρική μουσική.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει τραγούδια από την Ελλάδα, την Κύπρο, την Παλαιστίνη, την Αίγυπτο, την Κάτω Ιταλία, τη Γαλλία, την Ισπανία, την Πορτογαλία κ.α. Δέσαμε την «Αλεξάνδρεια» του Γιάννη Κότσιρα με ανατολίτικους αιγυπτιακούς ήχους, όπως και το «Στην αγορά του Αλ Χαλιλι» του Νίκου Ζούδιαρη. Το ισπανικό φλαμένγκο με τα πορτογαλικά φάντο, και τα ελληνικά με τα κυπριακά μας… Και όλα αυτά μπλεγμένα με την ορχηστρική μουσική του Αλέξανδρου αποτελούν το ταξίδι για το οποίο μιλάμε.

Η Σύλβια Ευθυμίου επίσης θα μας παρουσιάσει τα νέα της τραγούδια, «Να βγεις από τα Χρώματα» σε στίχους του Νίκου Μωραΐτη, τις «Τρείς Αναπνοές» σε στίχους Δημήτρη Ξιούτα και το «Μέσα στο Χθες» σε στίχους Αλέξανδρου Μανταλβάνου. Τη μουσική υπογράφει σε όλα τα τραγούδια ο Alex Papadiamantis.

Συντελεστές
Vocals: Σύλβια Ευθυμίου
Electric violin: Alex Papadiamantis
Synths: Κώστας Δάρας
Guitar: Marios Chibici
Bass: Άρης Νικολέρης
Drums: Παναγιώτης Βλάχος

Ρυθμός Stage
Λεωφόρος Μαρίνου Αντύπα 38, Ηλιούπολη
Τηλ: 210 9750060

Ώρα έναρξης 21:30

Είσοδος: 8 ευρώ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here