Η Ευτυχία Μητρίτσα και ο Κώστας Μπουντούρης παρουσιάζουν το νέο τους album “Σωσίβιο” στη ζεστή σκηνή του Passport ART, στον Πειραιά, το Σάββατο 28 Μαρτίου.

Μετά την κυκλοφορία του δίσκου (Νοέμβριος 2014, Μικρός Ήρως) και  την επιτυχημένη παρουσίασή του στην Αθήνα (1 Μαρτίου, Γυάλινο UpStage), η Ευτυχία Μητρίτσα και ο Κώστας Μπουντούρης έρχονται σ’επαφή με το κοινό του Πειραιά, για μία μοναδική συναυλία.

Σημαντικές στιγμές του album  τα δύο ντουέτα της Ευτυχίας με την Ελένη Τσαλιγοπούλου (Κάπου στον κόσμο) και τον Μίλτο Πασχαλίδη (Πηγάδι), καθώς και το τραγούδι που μοιράζεται ερμηνευτικά με τον Κώστα Μπουντούρη (Μνήμη παιδική).

mitritsa_mpountouris_afisa_2015_03_01

Το “Σωσίβιο” είναι η πρώτη δισκογραφική δουλειά του Κώστα Μπουντούρη και το δεύτερο προσωπικό album της Ευτυχίας Μητρίτσα (μετά το δικό της “Μυστικό προορισμό”). Οι δυο τους συναντιούνται 4 χρόνια πριν, γράφουν μουσικές και στίχους και προχωρούν παρέα στη δημιουργία ενός ολόκληρου album, συνομιλώντας παράλληλα με τον Γιώργο Ανδρέου, που αναλαμβάνει την καλλιτεχνική παραγωγή.  Ο Κώστας υπογράφει όλες τις μουσικές των τραγουδιών. Kεντρική ερμηνεύτρια του υλικού η Ευτυχία, η οποία συμμετέχει και στιχουργικά σε τέσσερα τραγούδια του δίσκου. Το δικό τους στιχουργικό στίγμα δίνουν στα υπόλοιπα τραγούδια ο Οδυσσέας Ιωάννου, ο Πόλυς Κυριάκου,  καθώς και ο πρωτοεμφανιζόμενος στη δισκογραφία Λάμπρος Μπαλός.

Με εμφανείς τις ποπ επιρροές του Κώστα Μπουντούρη, λόγω των σπουδών του στο Manchester, αλλά και τη βαθύτερη αγάπη του ίδιου και της Ευτυχίας για τον ελληνικό ήχο και την παράδοση, οι δυο τους έρχονται στον Πειραιά, μαζί με δυο εξαιρετικούς μουσικούς, για να παρουσιάσουν ένα πρόγραμμα βασισμένο στην προσωπική τους δισκογραφία, αλλά και σε τραγούδια που έχουν σημαδέψει τη διαδρομή τους και αγαπούν ιδιαίτερα. Δημιουργούν ενδιαφέρουσες διασκευές και μας ξανασυστήνουν τραγούδια λαϊκά, παραδοσιακά και έντεχνα, αφήνοντας το «σωσίβιο» να ταξιδέψει από την σύγχρονη pop ως τη Σμύρνη και από τους Xaxakes ως τον Τσιτσάνη.

Μαζί τους παίζουν:
Κώστας Κιλάζογλου: ηλεκτρική κιθάρα
Θοδωρής Κουέλης: ηλεκτρικό κοντραμπάσο

Σάββατο 28 Μαρτίου 2015
Ώρα Έναρξης: 22:00

Passport ART
Οδ.Ανδρούτσου 151, Πειραιάς
Τηλ. Κρατήσεων: 2104130153

Τιμή Εισιτηρίου: 7 €

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here