Φωτορεπορτάζ: Χαρά Γερασιμοπούλου

Ξεκινώντας για αυτή την βραδιά το μόνο σίγουρο ήταν πως δεν περίμενα την εξέλιξή της. Να φύγω δηλαδή εντυπωσιασμένη από τα όσα άκουσα και είδα, γιατί ανήκα στην κατηγορία που είχε κατατάξει τους Bullet For My Valentine στους διάττοντες αστέρες της hard rock σκηνής, την λέω την αμαρτία μου. Φυσικά και έκανα λάθος.

Οι Ουαλοί hardrockers επέστρεψαν λοιπόν ως headliners αυτήν την φορά, την Παρασκευή 5 Απριλίου στο Piraeus 117 Academy, συνοδευόμενοι στο opening act από τους εντυπωσιακούς Αθηναίους Project Renegade.

Σ’ ένα κατάμεστο venue, από νωρίς η ατμόσφαιρα μύριζε μπαρούτι. Αυτό επιβεβαιώθηκε μόλις έκαναν την εμφάνισή τους στην σκηνή οι Project Renegade, οι οποίοι άψογα “κουρδισμένοι”, με έντονη σκηνική παρουσία και μοναδικά φωνητικά από την frontwoman τους Μαριάννα, τρέλαναν τον κόσμο. Σίγουρα ήταν μια μπάντα που ταίριαξε απόλυτα στην βραδιά και με το παραπάνω.
Κοντά στις 22:00 τα σφυρίγματα και οι κραυγές του κοινού δήλωναν την ανυπομονησία όλων. Πράγματι οι εκρηκτικοί BFMV όρμησαν στην σκηνή με το “Don’t Need You”, το “Over It” από τον τελευταίο δίσκο και το “Your Betrayal”, κάνοντας την αίθουσα αμέσως να πάρει φωτιά, κάτι που δεν σταμάτησε φυσικά μέχρι το τέλος της βραδιάς.

Όλοι τους ήταν ασταμάτητοι, γεμάτοι ενέργεια και το κοινό ανταποκρίθηκε άμεσα, δείχνοντας τον ενθουσιασμό του με ακατάπαυστo headbanging και άγριο moshpit. Στα θετικά της βραδιάς ήταν επίσης πως δεν έπαιξαν τραγούδια μόνο από τον νέο τους δίσκο “Gravity” αλλά από ολόκληρη την δισκογραφία τους, κερδίζοντας έτσι ακόμα περισσότερο την ορμητική συμμετοχή του κόσμου. Καλύτερο τέλος από το “Tears Don’t Fall” του 2005 δεν μπορούσε βέβαια να υπάρξει.
Η Παρασκευή αυτή τα είχε όλα, ιδρώτα, ένταση και δύο εκπληκτικές εμφανίσεις. Το ευχαριστηθήκαμε!

*** Απαγορεύεται αυστηρά η αναδημοσίευση υλικού γραπτού ή οπτικού, χωρίς την άδεια του MusicCorner.gr…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here