Η ταλαντούχα ερμηνεύτρια Ελεάννα Βαρελά παρουσιάζει το νέο ψηφιακό single με τίτλο «Μέτρα», σε μουσική και στίχους του μαέστρου και συνθέτη Νίκου Χιώτογλου.

Η Ελεάννα Βαρελά έχει συμμετάσχει σε πολλές συναυλίες με την Εστουδιαντίνα Νέας Ιωνίας αλλά και την Ορχήστρα «Ρυθμός», ενώ κορυφαία στιγμή στην μέχρι τώρα καριέρα της αποτελεί η παρουσία της στο Ηρώδειο μαζί με τους Δημήτρη Μπάση, Γλυκερία και Jonathan Jackson στο έργο του συνθέτη Ανδρέα Κατσιγιάννη «Μεγάλες Ώρες», συμπράττοντας με την Κρατική Ορχήστρα Αθηνών υπό τη Διεύθυνση του Ευστάθιου Σούλη.

Το τραγούδι «Μέτρα» είναι μια δημιουργία του Νίκου Χιώτογλου που αντλεί στοιχεία από την παραδοσιακή μουσική και αποτελεί δείγμα της ικανότητάς του να συνδυάζει αρμονικά την ανεξάντλητη μουσική μας ιστορία με τη σύγχρονη ματιά ενός νέου προικισμένου καλλιτέχνη. Η Ελεάννα Βαρελά ερμηνεύει με λυρισμό και συναίσθημα τους αξιόλογους στίχους του Νίκου Χιώτογλου αναδεικνύοντας τις μεγάλες φωνητικές της δυνατότητες, που την τοποθετούν ανάμεσα στις σημαντικότερες ερμηνεύτριες της γενιάς της. Το τραγούδι αποτελεί μία υπόμνηση της λυτρωτικής αξίας που έχει μία όαση αγάπης σε ένα αχανές τοπίο αποξένωσης.

Το τραγούδι «Μέτρα» κυκλοφορεί ψηφιακά από το Ogdoo Music Group και συνοδεύεται από ένα εξαιρετικό music video του Πάνου Ζενίδη που έχει δημιουργήσει στην ουσία μία ταινία μικρού μήκους στην οποία ξεχωρίζουν με την ερμηνεία τους, ο καταξιωμένος ηθοποιός Μιχάλης Μητρούσης η Μάρθα Χαμπίμπη και η Εβελίνα Παπαναστασίου.

Παίζουν οι μουσικοί:
Λάφτα: Νίκος Μέρμηγκας
Φλογέρα, Κλαρίνο: Διονύσης Θεοδόσης
Πιάνο: Γιάννης Παπαδόπουλος
Κιθάρες: Δημήτρης Σιάμπος
Κοντραμπάσο: Κώστας Πατσιώτης
Τύμπανα, Κρουστά: Μιχάλης Μπακάλης
Vocals: Ρισέλ Μέτα

Ενορχήστρωση: Δημήτρης Σιάμπος
Ηχοληψία, Μίξη: Σωτήρης Ζηλιασκόπουλος

Σε ποιο αγνάντι, σε ποια αγήτευτα νερά,
σε ποια αλήθεια βρίσκει η θάλασσα στεριά,
καρδιά μου,
βρίσκει η θάλασσα στεριά

Σε ποιες λέξεις, σε ποια έρημα κορμιά,
σε ποια πάθη κρύβει ο φόβος γιατρειά,
καρδιά μου,
κρύβει ο φόβος γιατρειά

Μέτρα,
πόσες μέρες μέτρα, η ζωή είναι πέτρα.
Μα στις νύχτες στάσου,
που είμαι εδώ κοντά σου

Σε ποιο αντίκρυ, σε ποια αλαργινά βουνά,
ποια αγάπη βρίσκει ο πόνος και γελά,
καρδιά μου,
βρίσκει ο πόνος και γελά

Μέτρα,
πόσες μέρες μέτρα, η ζωή είναι πέτρα.
Μα στις νύχτες στάσου,
που είμαι εδώ κοντά σου

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here