Ο στιχουργός και ραδιοφωνικός παραγωγός Γιάννης Φωτάκης, μαζί με την γυναίκα του, Έλενα Αρμάο, σαν ζευγάρι καραντίνας έκαναν αυτήν την “homemade” παραγωγή.

Με πολύ αγάπη, σε μια στιγμή μουσικής ψυχοθεραπείας, εφόσον είχαν λατρέψει και συγκινηθεί απο το τραγούδι που ερμήνευσε η Tamara Todevska “proud”, έκαναν μια διασκευή με ελληνικό στίχο. Η μουσική παραίμεινε η πρωτότυπη, ενώ ο Ελληνικός στίχος, (όπως και ο πρωτότυπος) μιλάει για τις δυσκολίες που έχουν να αντιμετωπίσουν τα παιδιά μας και την στήριξη που θέλει να τους παρέχει ο κάθε γονιός.

Αφού κατάφεραν να βγάλουν ένα αξιοζήλευτο αποτέλεσμα ηχητικά, με τις δυνατότητες που τους παρείχε ένα οικιακό μικρό στούντιο ηχογράφησης, θέλησαν να δώσουν και ανάλογη εικόνα. Κρέμασαν ένα μαύρο σατέν σεντόνι στο σαλόνι τους, πήραν τον προβολέα που έχουν στο μπαλκόνι τους και με ένα κινητό έκαναν το βίντεο κλιπ!

Σαν καλλιτέχνες και δημιουργοί, σε αυτό το κλίπ δεν έχουν καμία αξίωση πνευματικών ή οικονομικών δικαιωμάτων (…και να είχαν… τι θα έπαιρναν;;;;;;;)

Η πηγή της έμπνευσης και της δημιουργίας είναι αρκετή για να ξεδιψάσει τον μουσικό και τον κάθε καλλιτέχνη….. Αλλά δυστυχώς υπάρχει και η πείνα
Αυτά είναι τα λόγια του Γιάννη Φωτάκη, όσον αφορά την σημερινή πολιτιστική κατάσταση.

Η Έλενα Αρμάο, μια καταξιωμένη τραγουδίστρια με μεγάλες συνεργασίες εντός και εκτός Ελλάδος, δηλώνει τυχερή που σε αυτές τις εποχές οικονομικής απαξίωσης του πολιτισμού, τουλάχιστον αυτή στο σπίτι της, μπορέι να “μαγειρέψει” κάτι λίγο για να ταϊσει την ανάγκη της να εκφραστεί.

Εσείς μπορείτε να απολαύσετε το έργο τους, απλά!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here