4/7/2011
www.musiccorner.gr

Η Ελληνίδα τραγουδίστρια Έλενα Ηλιάδη θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στο διεθνές φεστιβάλ “SUNCANESKALE” στις 5/7/2011 στο Μαυροβούνιο (Σερβία). Συμμετέχουν πολλές χώρες (25) από την Ευρώπη (Αγγλία, Ιταλία, Ρωσία, Σερβία κτλ) και από την Αμερική.

Η Έλενα Ηλιάδη θα ερμηνεύσει ένα νέο τραγούδι με τίτλο “ΣΑΝ ΑΓΓΕΛΟΣ – LIKE AN ANGEL” το οποίο είναι γραμμένο από τον πολύ γνωστό στο εξωτερικό μουσικο-συνθέτη Grigor Koprov και οι στίχοι από την ίδια την Έλενα Ηλιάδη. Το συγκεκριμένο τραγούδι θα κυκλοφορήσει στην Ευρώπη, στα Βαλκάνια, σε άλλες δυο versions στα αγγλικά και σερβικά επίσης.

Αξίζει να αναφέρουμε πως η ελληνίδα τραγουδίστρια Έλενα Ηλιάδη μας έκανε υπερήφανους τον περασμένο Αύγουστο (2010) στο διεθνές φεστιβάλ τραγουδιού “OHRID FEST 2010” που γίνεται κάθε χρόνο στην Οχρίδα (ΦΥΡΟΜ), η οποία βραβεύτηκε ανάμεσα σε 25 χώρες από την Ευρώπη και τα Βαλκάνια με το βραβείο της καλύτερης ερμηνείας στο τραγούδι “ΟΠΟΙΟΣ ΑΓΑΠΑ”, το οποίο περιλαμβάνεται στο νέο της άλμπουμ με τίτλο “Αφού δεν σ’ έχω”, που κυκλοφόρησε το 2011.

Ο κόσμος στο εξωτερικό της έχει δείξει την αγάπη του και την υποστηρίζει σε κάθε εμφάνιση της μπροστά στο κοινό και στα tv-shows.

Για περισσότερες λεπτομέρειες για το φεστιβάλ επισκευτείτε το www.suncaneskale.org (στη σελίδα μπορείτε να ακούσετε και το τραγούδι της Έλενας Ηλιάδη…)

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here