Η μουσικό-κωμική παράσταση “Προσεχώς Μετανάστης” με τους ανανεωμένουςEMIGRE  και τον αναπαλαιωμένο Στάθη Παναγιωτόπουλο συνεχίζει τις θριαμβευτικές (σιγά ρε Φρέντι Μέρκιουρι!) εμφανίσεις στο Bourbon στη Γλυφάδα – μόνο που αλλάζει μέρα εμφάνισης ξεκινώντας από την Παρασκευή 8 Μαΐου και κάθε Παρασκευή. Κακά τα ψέματα, ήρθε η άνοιξη και τις Κυριακές ο κόσμος πάει στη θάλασσα. Τα μπάνια του λαού.

emigre_panagiotopoulos_2015_04

Έχοντας παρουσίαση μια εναλλακτική πρόταση διασκέδασης οι “Προσεχώς Μετανάστες” έχουν καταφέρει να προσελκύσουν το ενδιαφέρων του κοινού με τις ξεχωριστές μουσικές τους προτάσεις και το αστείρευτο χιούμορ που προσφέρουν. Στην τελευταία Κυριακάτικη εμφάνιση τους δεν έλειψαν οι λαμπερές καλλιτεχνικές παρουσίες φίλων τους όπως ο Πασχάλης, Βίκυ Γεροθόδωρου, Κατερίνα Καρβάτου, Όλγα Λαφαζάνη, Δημήτρης Μακαλιάς,Χρήστος Χολίδης, Αντιγόνη Ψυχράμη και Χριστίνα Μουστάκα που ήρθαν για να διασκεδάσουν και να μοιραστούν την σκηνή μαζί τους.

Από την Παρασκευή 8 Μαΐου και κάθε Παρασκευή Προσεχώς Μετανάστης” στοBourbon Bar (Δασκαρόλη 67, Γλυφάδα) με τους EMIGRE και τονΣτάθη Παναγιωτόπουλο, Friday fun! ξέφρενη διασκέδαση με μεγάλες ανατροπές και πολλές guest εκπλήξεις!
Ένα το χελιδόνι κι η άνοιξη ακριβή. Άσχετο, αλλά για να το λέει ο Σάκης κάτι θα ξέρει.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here