15/3/2013
www.musiccorner.gr

Δύο από τα καλύτερα και πιο πολυσυζητημένα σχήματα της Αθηναϊκής σκηνής συμπράττουν και καταλαμβάνουν τον σκοτεινό και πάντα φιλόξενο χώρο του Anclub.

Οι Empty Frame μετά από τις ακουστικές τους περιπλανήσεις ξαναμπαίνουν στην πρίζα έτοιμοι για μια συναυλία διαφορετικής αισθητικής με συνεχείς εναλλαγές εικόνων και συναισθημάτων.

Κλασσικά όργανα, όπως τσέλο, βιολί πιάνο και ηλεκτρικές εξάρσεις συνθέτουν το μουσικό ηχόχρωμα της μπάντας που συνδυάζει μελαγχολικές στιγμές, αλλά και οργισμένα ξεσπάσματα απολύτως εναρμονισμένα με την τρέλα της εποχής που διανύουμε. Στο Αnclub θα ακούσουμε τραγούδια από τον πρώτο τους δίσκο «They think we are Eskimos», αλλά και υλικό από την επόμενη δουλειά τους που είναι στα σκαριά.

Στη σκηνή ανεβαίνει πρώτα ο Gaudy ακροβατώντας μεταξύ σκοτεινών ήχων αλλά και …swing διάθεσης για να παρουσιάσει κομμάτια από τον πρώτο του δίσκο «Millionaire» και όχι μόνο.

O George Gaudy, κατά κόσμον Γιώργος Γουδής, ασχολήθηκε με το πιάνο από παιδί, αλλά η ουσιώδης σχέση του με τη μουσική άρχισε όταν κατέβασε μια παλιά ηλεκτρική κιθάρα του πατέρα του από το πατάρι και ήρθε σε επαφή με την “κατώτερη” μουσική.

Μετά από χρόνια πειραμάτων με διάφορα μουσικά όργανα και φτηνά κασετόφωνα, φοιτητικά πάρτι και επαγγελματικής ενασχόλησης με το τζαζ πιάνο και την ηλεκτρική κιθάρα, αποφάσισε να συγκεντρωθεί στο δικό του υλικό, κάνοντας τη σύνθεση, την ενορχήστρωση και την παραγωγή.

Anclub
Σολωμού 13-15, Εξάρχεια

Είσοδος : 8€

ΠΕΜΠΤΗ 21 ΜΑΡΤΙΟΥ 2013
Οι πόρτες ανοίγουν στις 21.00
Η συναυλία ξεκινάει στις 21.30

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here