Οι Enorasis, το νέο αγαπημένο συγκρότημα της ελληνικής pop/rock σκηνής, επιστρέφει δισκογραφικά και μας παρουσιάζει το 1o του ολοκληρωμένο album με τον χαρακτηριστικό τίτλο “Βγες Από Τα Δικά Σου Όρια”, προτείνοντας μας ένα διαφορετικό μουσικό “μονοπάτι”, χωρίς κανόνες και όρια!

Το album “Βγες Από Τα Δικά Σου Όρια” είναι αποτέλεσμα μεγάλης προσπάθειας, επιμονής και αγάπης από τους Enorasis! Το δημιούργησαν με μεγάλη χαρά και με την πεποίθηση να ακούγεται στον μουσικόφιλο σαν ένα ολοκληρωμένο μουσικό έργο που κυλάει αρμονικά! Στα 11 tracks που περιέχει το album θα συναντήσουμε ηχηρές συνεργασίες: με την μουσική ομάδα των Arcade, τον γνωστό παραγωγό Soumka, τον μουσικοσυνθέτη Νίκο Τερζή, καθώς και 2 remix από τους  Dj Piko & Johnny Giannousis. Μερικές από τις πιο ξεχωριστές στιγμές του album είναι τα singles: “Αδιόρθωτη Καρδιά”, “Μια Ζωή”, “Η Αλήθεια Μου”, “Φεγγάρι Απαγορευμένο”, “Δεν Αντέχω (Live Version)”, αλλά ακόμα πιο ενδιαφέρουσες είναι οι νέες μουσικές συνθέσεις του συγκροτήματος: “Βγες Από Τα Δικά Σου Όρια”, ”Όπως Τα Άφησες” και “Αν Μπορείς”, που έρχονται να μας ξεσηκώσουν με την φρεσκάδα και την πρωτοτυπία τους!

Προπομπός και πρώτο ραδιοφωνικό single του album είναι το ομότιτλο “Βγες Από Τα Δικά Σου Όρια” μια κεφάτη electro pop σύνθεση του καταξιωμένου δημιουργού Νίκου Τερζή, που με τους στίχους του μας προτρέπει να ακολουθήσουμε τον δρόμο της καρδιάς, να προσπεράσουμε όλα εκείνα τα στεγανά που μας κρατάνε πίσω και να βγούμε στο φως!

Οι Enorasis με το νέο τους album μας προτρέπουν να Βγούμε από τα δικά μας όρια και να τους ακολουθήσουμε αυτό το καλοκαίρι στο ξεχωριστό μουσικό τους ταξίδι!

Εnorasis Line Up:
Γιώργος Ελευθεράκης (Φωνή)
Ευγένιος Ζαρκάδας (Κιθάρα – Φωνητικά)
Σωτήρης Στεφάνου (Τύμπανα – Φωνητικά)
Χρίστος Πυρρής (Μπάσο)
Κώστας Αλούπης (Πλήκτρα)

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here