Ένα μεγάλο ροκ πάρτι χάρισαν οι Πυξ Λαξ στο κοινό της Θεσσαλονίκης, σε μία συναυλία γεμάτη με το μοναδικό τους ηχόχρωμα και τραγούδια που όλοι αγαπάμε.

pyx_lax_2018_09_001

Το σπουδαίο συγκρότημα εμφανίστηκε το βράδυ της Παρασκευής στο ΠΑΟΚ Sports Arena, στην Πυλαία και παρέσυρε το κατάμεστο γήπεδο σε ένα ξεχωριστό μουσικό ταξίδι στην 30χρονη πορεία του.

pyx_lax_2018_09_002

Μεγάλες επιτυχίες όπως τα «Πούλα Με», «Έπαψες Αγάπη Να Θυμίζεις», «Δεν Θα Δακρύσω Πια Για Σένα», «Υπάρχουν Χρυσόψαρα Εδώ», «Γιατί» και «Μοναξιά Μου Όλα», αλλά και τραγούδια που έχουν γράψει οι Πυξ Λαξ, όπως το «Ασ’ Την Να Λέει», ξεσήκωσαν το κοινό. Επίσης, δεν έλειψαν τα πιο πρόσφατα κομμάτια τους που έχουν αγαπηθεί και ξεχωρίσει, όπως τα «Τα Καταφέραμε» και «Το Άσπρο Μου Πουκάμισο», τα οποία περιλαμβάνονται στο album «Μία Ημέρα Πριν Το Χειμώνα», που κυκλοφορεί από την Panik Oxygen μετά από 15 χρόνια δισκογραφικής σιγής του συγκροτήματος.

pyx_lax_2018_09_003

Επόμενος σταθμός των Πυξ Λαξ θα είναι η Αθήνα και, συγκεκριμένα, το Θέατρο Βράχων, όπου θα εμφανιστούν την Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου.

pyx_lax_2018_09_004

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here