13/10/2011
www.musiccorner.gr
Γράφει ο Μάριος Γκούβας

Στις 21 Νοεμβρίου έχουν προγραμματίσει οι Saturdays για να κυκλοφορήσουν το τρίτο studio άλμπουμ της καριέρας τους. Το γυναικείο συγκρότημα από τη Βρετανία, που αποτελείται από τις Una Healy, Mollie King, Frankie Sandford, Vanessa White και Rochelle Wiseman, δημιουργήθηκε το 2007 και τον Οκτώβρη του 2008 κυκλοφόρησε το πρώτο του άλμπουμ, με τίτλο “Chasing Lights”.

Τον Οκτώβριο του 2009, κυκλοφορούν το δεύτερο άλμπουμ τους, με τίτλο “Wordshaker” και τον Αύγουστο του 2010 ένα EP με τίτλο “Headlines!”, το οποίο είχε τη μεγαλύτερη εμπορική επιτυχία από όλες τους τις κυκλοφορίες. Το EP ανέβηκε μέχρι το Νο3 των βρετανικών charts, ενώ τα δύο προηγούμενα ολοκληρωμένα άλμπουμ των Saturdays δεν είχαν καταφέρει να ξεπεράσουν το Νο9 στα charts της Βρετανίας.

Με το νέο τους άλμπουμ, που έχει τίτλο “On Your Radar” και θα κυκλοφορήσει αυτή τη φορά Νοέμβριο, τα κορίτσια ευελπιστούν να κάνουν την «υπέρβαση» στην καριέρα τους και να βρεθούν πιο ψηλά στους πίνακες των charts. Στην κατεύθυνση αυτή είναι, άλλωστε, και τα δείγματα από τα πρώτα δύο singles που έχουν κυκλοφορήσει. Το “Notorious” έφτασε μέχρι το Νο8 τον περασμένο Μάιο, ενώ ακόμα καλύτερα πήγε το “All Fired Up” που κυκλοφόρησε το Σεπτέμβριο και έφτασε στο Νο3 των charts.

Τα κορίτσια, σε ένα μήνα από σήμερα θα κυκλοφορήσουν και το τρίτο single από το “On Your Radar”, με τίτλο “My Heart Takes Over”, το οποίο είναι μια μπαλάντα που αναδεικνύει τις φωνητικές τους δυνατότητες.

Οι Saturdays είναι οι σύγχρονες “Spice Girls” με την έννοια της επιτυχίας στη Βρετανία, αλλά ακόμα δεν έχουν καταφέρει να «σπάσουν» την αμερικανική αγορά όπως οι …προκάτοχές τους που έκαναν παγκόσμια επιτυχία.

Στο δίσκο των Saturdays έχουν συνεργαστεί αρκετοί παραγωγοί όπως οι Space Cowboy, Steve Mac, David Eriksen, Brian Higgins και ο Travie McCoy. Τα τραγούδια του “On Your Radar” είναι τα εξής:

All Fired Up
Notorious
Faster
My Heart Takes Over
White Lies
For Myself
The Way You Watch Me
Do What You Want With Me
Promise Me
Wish I Didn’t Know
Get ready, Get Set
Last Call
I Say OK
Move On U

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here